perjantai 18. maaliskuuta 2016

No se päiväkodin negatiivinen!




Olin niin fiiliksissä viimeksi kirjoittaessani koko päiväkodista, etten saanut suustani ulos yhtään negatiivista puolta. Kohtalo tais puuttua peliin ja heti postauksen julkaistuani, päätti näyttää mulle karun totuuden. Eli kyllä se negatiivinen puoli siellä päiväkodissa on ne PÖPÖT. Meillä on siis YRJÖ ollut kylässä kaksi päivää, ensin junnu ja nyt viime yönä aloitti isompi. Kun aloitettiin päikky, muistan hoitajan sanoneen, että "alussa kyllä lapsi saattaa olla enemmän kotona, kuin hoidossa, menee aikaa ennen kuin vastustuskyky tottuu näihin päiväkodin pöpöihin." Tää pitää kyllä varmasti melko hyvin paikkaansa. On meillä sairastettu selkeästi enemmän kuin ennen päikkyä, vaikka mielestäni ollaan silti kyllä melko vähällä päästy.

Huvittavin tapaus näihin pöpöihin liittyen on ollut lappu päikyn ovessa; 

"huomenta! 
tänään tarjolla:
-flunssaa
-vatsatautia
-kihomatoja"

Kieltämättä siinä kohtaa tuli vähän sellainen olo, että käännynpä ympäri ja ajan takaisin kotiin. Mutta mitäpä muutakaan siinä voi kun jättää lapsen hoitoon ja toivoa parasta. Ei taida työnantajalle olla tarpeeksi hyvä selitys poissaoloon.

Ymmärrettävästi siis mitä enemmän lapsia, sitä enemmän pöpöjä. Vaikka kuinka pesisi käsiä ja lutraisi käsidesillä, ei niiltä pysty kokonaan välttymään, thats life. En ole mikään neuroottinen mutsi, joka kauppakeskuksessa alkais desinfioimaan niitä kolikolla toimivia härveleitä ennen lapsen siihen menoa. Enkä läästi lapsia puhdistuspyyhkeillä sieltä täältä julkisilla paikoilla. Perus käsihygieniasta meillä tietysti pidetään huoli, vastustuskyky luonnollisesti kasvaa, kun ei hysteerisoi kaikesta ja valele lasta käsidesissä jatkuvasti.

Varmasti siis perhepäivähoidossa pöpöjen määrä on huomattavasti pienempi, mutta kyllä me silti liputetaan päiväkodille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️