keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Rakas Joulupukki...

Me ollaan oltu niin kovin kilttejä koko vuosi, joten kai me nyt uskalletaan muutama toive heittää ilmoille? Toivottavasti tontut on itkupotkuraivareiden aikana ollut naapurin ikkunassa katsastamassa tilannetta, jottei tää homma menis kuitenkaan ihan pakkasen puolelle. Lelukirjoja on sadellut taas postilaatikkoon joka tuutista, joten nyt on taas ne hyvät hetket ottaa toiveet ylös kun joka päivä päiväkodin jälkeen selataan lehtiä aina uudelleen ja uudelleen; "äiti mä haluun ton!" "sit mä haluisin äiti myös tommosen." "Toi ois äiti tosi kiva."



Meidän kolmevuotiaan ihan hartain toive on ilmakiekkopöytä. Jääkiekko on nyt ihan in, joten kaikki siihen liittyvä on must have. Toinen toive oli pikkulegot, joita hänellä ei juurikaan vielä ole. Lempparit ehdottomasti kaikkia supersankareihin liittyviä. Kolmantena toiveena lääkärilaukku. Äiti löytää itsensä aina potilaanroolista siinä kohtaa kun tälläinen lelu jossain kylässä vastaan tulee. Itse äitinä ajattelen tietysti aina jotain käytännöllisempiä lahjoja ja ajattelinkin ostaa hänelle uuden isomman peiton ja lakanoita, sekä lasketteluvermeitä tulevaa lapinlomaa ajatellen.

 

Kaksivuotiaan toiveisiin taas kuului kaikki "yymä hau" figuurit ja lelut. Uusia robofish kaloja, näistä suosikiksi paljastui nemo ja dori. Taikahiekka ja muovailuvaha setit, erilaisilla lisäosilla. Näistä lemppareiksi taisi ammentua kaikki leipomiseen ja rakentamiseen viittava. Itse olin ajatellut ostaa myös pikkuveljelle lasketteluvermeitä levin reissuun, sekä jotain pikkulasten pelejä (mm. muistipelit).

 

Lomailen ensi viikon lasten kanssa kotona ja olin ajatellut hoitaa kaikki lahjaostokset jo valmiiksi tuolloin, jotta vältyn jouluruuhkilta ja -stressiltä. Olen sitä tyyppiä, joka aatonaattona juoksee vielä tekemässä viime hetken hankintoja, mutta tänä vuonna ajattelin tehdä tässä asiassa poikkeuksen. Vaikka olenkin joulu-ihminen ja tähän päälle vielä melko neuroottinen täydellisyyden tavoittelija, en tänä vuonna halua stressata aihetta joulu yhtään. Yritän sopeutua tilanteeseen, että vaikka kaikki ei menisikään ihan suunnitelmien mukaan, niin ei anneta sen pilata tunnelmaa. Antaa joulun tulla itsekseen tämän arjen humun keskellä.

Oletteko te jo tehneet joululahjaostoksia?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️