tiistai 31. maaliskuuta 2015

Helpottavat pikku-klipsit (sis. arvonnan)

Tuntuuko teistä tutulle tilanne kun pyykätessä huomaat, että pyykinpesukone on niellyt sukkia ja parittomia kerääntyy kodinhoitohuoneen pöydälle aina vaan lisää ja lisää? Nyt mulla olisi esitellä teille tähän ainaiseen ongelmaan aivan mahtava ratkaisu; sockstar sukkaklipsit. Sain KidSpotin kautta mahdollisuuden, tehdä yhteistyötä Tarramonsterin kanssa näistä ja valitsin testattavakseni yhden mustan lahjapaketin näitä klipsejä. Alkuun mä mietin, etten tarvitse näitä lainkaan, sillä kuivaan kaiken peruspyykin kuivausrummussa, joten mietin tulisiko sitä sitten ripustettua sukkapyykkiä kuivumaan vain näiden klipsien takia?! Mutta tutustuttuani tuotteeseen koin positiivisen yllätyksen, sillä nämä sai heittää myös kuivariin. Niin näppärää ja pysyy sukat yhdessä koko matkan vaatekaappiin asti.




Näiden klipsien kotiutumisen jälkeen meidän pesukone eikä kuivausrumpu ole niellyt enää yhtäkään sukkaparia ja myös pyykinhoito sukkien osalta on ollut paljon miellyttävämpää kun ei tarvitse enää etsiä pareja sen kaiken kuivausrummusta tulleen puhtaan pyykin seasta. Mä olen kyllä ollut tosi tyytyväinen tähän tuotteesen, enkä keksinyt kuin yhden miinuksen. Lähinnä sen, että jaksaako näitä aina alkaa laittaamaan näihin klipseihin pyykätessä, mutta tämäkin taitaa olla ihan sitä omaa laiskuutta. Näppärintä olisi jos saisin tuon miehen houkuteltua, että pyykkikoriin ei sukkia laiteta ilman sockstar klipsejä, jolloin ne voisi heittää korista suoraan koneeseen, eikä enää siinä vaiheessa tarvitsisi klipsailla. Puhtaat sukathan voisi myös säilyttää näissä, mutta koska meillä näitä on vasta tämä yksi paketti, ei se tässä sukkapaljoudessa ole nyt mahdollista. Kivemminhan ne näissä säilyisi, kun ei tarvitsisi laittaa niitä enää myttyyn kiinni toisiinsa. Mun siis on varmaan ihan pakko hankkia näitä lisää.

Sain myös mahdollisuuden arpoa näitä arjen helpottajia vähän teidän lukijoiden kesken. Pääpalkintona Sockstar-lahjapakkauksen ja lisäksi vielä kaksi Sockstar basic-pakettia. Arvontaan voit osallistua jättämällä kommenttikenttään oman mielipiteesi tästä tuotteesta, sekä toimivan sähköpostiosoitteesi. Arvonta päättyy viikon päästä 7.4.2015 klo. 21.00. Onnea arvontaan!

 
Yhteistyössä KidSpot ja Tarramonsteri

20 kommenttia:

  1. Todella kätevä systeemi:)meillä kun välillä tuntuu ettei löydä yhtään samaa paria olevaa sukkaa;)ehdottomasti arvonnassa mukana!
    -Hessuli-(hessu35@hotmail.com)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa oikein kätevältä :)
    Mukana siis! :) karlsson.piia@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa kätevältä, ehkä ton avulla meidän vauvan sukat ei aina häviäisi �� helmiinan@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Ehdottoman hyvä, että tällainen tuote on olemassa. Mukana arvonnassa :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
  5. Mahtava keksintö, helpottais myös mustien lähes samanlaisten sukkien parien löytämistä :)
    Ehdottomasti mukana arvonnassa :)
    anna.ahvenlampi@gmail.com

    VastaaPoista
  6. Kodinhoitohuoneen pöytä tulvii parittomia sukkia, joten ehdottomasti olen mukana arvonnassa. jaasan13(at)gmail.com

    VastaaPoista
  7. Oon pitkään ettiny jotain tällästä! Helpottaisi elämää huomattavasti.
    roosa.n-@hotmail.com

    VastaaPoista
  8. Nuo on kyllä niin hyvä keksintö ! Meille ainakin tulisi käyttöä, kun tuntuu että aina niitä sukkia hukkuu ja saa olla etsimässä pareja. Mukana arvonnassa siis :)
    babystepblogi@gmail.com

    VastaaPoista
  9. Noille olis tarve :) Sukkien parit aina hukassa. a.santaniemi @ gmail.com

    VastaaPoista
  10. olishan noi kätevät! Minulla on toisellaiset käytössä ja nekin olleet hyviä.

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  11. Ois kyllä kätevät! Mukana arvonnassa! :)
    no_angel_(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  12. Mieletön tuote! Meidän taloudessa ehkä enemmän aikuisten sukille, koska niitä on miljoona erilaista, mutta kaikki mustia... Ei ole nopea homma lajitella niitä pareihin.. :D
    Mukana ehdottomasti!
    lastentapaan@gmail.com

    VastaaPoista
  13. Nämä olis tosi kätevät ja tarpeelliset meidän talouteen:)
    texas-86 (at) hotmail.com

    VastaaPoista
  14. Tosi käteviltä vaikuttavat. Mukana arvonnassa!
    marru1@hotmail.com

    VastaaPoista
  15. Mahtavaa! Ehdottomasti mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  16. vaikuttaa tosi kätsyltä, voin jo kuvitella pyykkikorin viereen kipon noille ja siitä aina ottais ja napsauttais yhteen ennenku heittää likaset sukat koriin. sukkiahan häviää aina muuten! huippu tuote ja arvonta!
    eviliinu@hotmail.com

    VastaaPoista
  17. Meillä ihan ehdoton, 10 kipaletta noita on ja tarvis varmaan vielä 40 lisää :) Mutta toimii
    arhippainen@luukku.com

    VastaaPoista
  18. kiinnostavan oloinen tuote! Mietin myös, että noitten avullahan sukat vie kuivuessaan vähemmän tilaa (mä kun en käytä pyykkipoikia vaan ripustan kaikki pyykit ihan vaan kuivaustelineelle). Olisi kiva kokeilla :) killikis@gmail.com

    VastaaPoista
  19. Kaveri on näitä hehkuttanut, joten pitäisihän sitä päästä itsekin testaamaan
    janttarainen(at)luukku.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ❤️