torstai 12. maaliskuuta 2015

Kiertopostia taaperolle!

äL:lle tipahti postiluukkuun tänään ihan ihka oma kirje. Ensin mä luulin, että kyseessä on hänen kaverinsa 2v bailukutsu, mutta kun kirjettä yhdessä availtiin, sisältä paljastuikin ihana kiertokirje ns. Tarrakerhoon. Mä olinkin jo ihan unohtanut nämä omasta lapsuudestani. Nää oli aina vaikka kuinka kivoja, mutta koskaan en kyllä muista saaneeni sitä kirjeessä luvattua määrää kokonaisuudessaan. Aika moni siis näyttävästi tämän katkaisee, eikä jaksa jatkaa eteenpäin. Meiltä nyt ainakin lähtee kirjeet kaikille etiäppäin ja toivon, että ne joille tämä postiluukusta kolahtaa jatkaisivat myös tätä. Ihana idea ilahduttaa pikkuisia.


Mä aloin oikeen pohtimaan, että mitä kaikkea sitä oikein olikaan silloin omassa lapsuudessa? Näitä kiertokirjeitä oli kaikkia erilaisia. Muistaakseni joskus taisi kiertää jokin luonto-arpa kirjekkin. Sitten oli niitä taikinoita, joita jaettiin eteenpäin ja jota "syötettiin" ja lopuksi siitä tehtiin kakku. Hah, tässähän ihan muistot hiipii ihanasti mieleen. Ihanaa kun oma lapsi saa kokea samoja pieniä hauskoja asioita mitä itsellä on ollut lapsuudessa, eikä tämä maailma ole vielä täysin muuttunut mm. tämän virtuaalimaailman myötä.

Onko teille tullut lähiaikoina tälläistä postia?


2 kommenttia:

  1. Meillä tuo sama tarrakirje oli ennen joulua. Laitettiin myös eteenpäin, mutta yhtään tarraa ei tullut �� hassua et ne kyllä kiertää, mut tarroja ei näy. Onneks tyttö unohti koko asian..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin siis mä en tajua, että miten ne aina tössähtää?! Vai laittaako porukka kirjeet eteenpäin, mutta unohtaa sille "ykköselle" lähettää myös sen tarra-arkin? :/ tiedä sitten!

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️