maanantai 20. heinäkuuta 2015

1-vuotias















Kuopuksen 1wee kemuja juhlittiin viikko sitten ja on aika vilauttaa vähän parhaita paloja. Lauantai aamu ei todellakaan alkanut missään stressaamattomissa merkeissä. Koska meillä molemmilla on iso suku ja vieraita oli tulossa yli 50 henkeä, kutsuttiin ekat 11.00 ja siitä muutaman tunnin välein osissa. Herättiin IsiHoon kanssa aamulla seitsemän maissa siihen, kun äL tuli meidän sängyn viereen ja Hoo huomasi pojun suunpielissä jotain ja kysyi poitsulta "mitä sä oot syönyt?" Poika vastas tyytyväisenä; "nää ate-ammas kakkuu söi". Oikeesti siinä hetkessä mä oisin halunnut herätä uudestaan ja toivonut sen olevan unta. Kauhusta kankeana kävelin kuitenkin jääkaapille ja suoraan sanottuna en ois halunnut avata silmiä. Kun näin mitä oli tapahtunut, mä putosin polvilleni ja purskahdin itkemään. Okei, se on vaan kakku ja jälkeenpäin tää vaan naurattaa, mutta sillä hetkellä se vaan tuntui jotenkin maailmanlopulta. Poika oli irrottanut kakusta late-lampaan korvat irti ja pureskellut niihin kivoja hampaanjälkiä, sekä repinyt tutin rinkulan kokonaan irti ja ilmeisesti syönyt sen. Mua myös harmittaa, etten ottanut kuvaa kakusta sillä hetkellä vaan hätäpäissäni aloin vain korjata kakkua. Korvat piti leikellä ja muotoilla uudestaan ja tutista ottaa koko rinkula irti ja avot, se oli taas melkein yhtä täydellinen. Vaikka saatiinkin aamun järjestelyihin vähä lisää ylimääräistä ohjelmaa, oli kaikki kuitenkin valmista kun ensimmäiset vieraat saapui. Huh! :D

Alun kommervenkkien jälkeen päivä sujui kuitenkin kovin mallikkaasti. äN nukkui päikkärit puolessa välin päivää ja jaksoi upeasti juhlia iltaan asti. Edellisistä juhlista oppineena, tämä järjestely oli nyt tähän mennessä parhain. Juhliminen kahtena peräkkäisenä päivänäkin on melko rankkaa, joten jatkossa meidän juhlat järjestetään tällä tavoin juhlien aamusta iltaan ja pieni porukka kerrallaan. Ehtii keskittyä paljon paremmin vieraisiin, eikä kerry liian isoa porukkaa sisälle. Tarjottavat riitti hyvin, vaikka tällä kertaa tilasinkin puolet pienemmän kakun kuin aiemmilla kerroilla, syystä että siyä on aina jäänyt. Herkkuina meillä oli kinkkupiirakkaa, graavilohi-ruisnappeja, karjalanpiirakkaa munavoilla, cupcakeseja, korvapuusteja, kakkua ja karkki/sipsi/poppari/keksi-buffet. Koristeet kelta-mustaan teemaan tilasin juhlakauppa.comista, poislukien mustan diy tekstibannerin dekoro.fistä ja 1 foliopallon hain confetista. Onko teillä juhlia lähiaikoina tiedossa? Juhlakauppa.com tarjoaa teille -15% alennusta tilauksestanne 31.7.2015 asti. Alennuksen saat syöttämällä koodin ÄIDINSUUSTA ostoskorisivulla kohtaan "aktivoi lahjakortti tai kampanja". Tuolta löytyy vaikka mitä kivoja juttuja, käykäähän ihmeessä kurkkaamassa.

Suuret kiitokset vielä kaikille meidän 1-vuotiasta muistaneille ja juhliin osallistuneille. Teitte pienen miehen päivästä unohtumattoman.




7 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkuja siellä on ollut ja todella ihana kakku. :)
    Voin kyllä kuvitella reaktiosi kun toinen on kertonut hieman maistaneensa kakkua, olisin varmaan reagoinut aika samaan tyyliin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeesti, se hetki oli ihan jäätävä. Nyt kylläkin naurattaa ja tosiaan harmittaa ettei tullut otettua kuvaa muistoksi tapahtuneesta. :D

      Poista
  2. Meillä on tulossa synttärit elokuussa ja poiminkin tuon kivan karkki/keksi buffan idean talteen. Ihanat koristelut sinulla ja oi tuo kakku on mahtava.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyl kiva ja lapset tykkäs. Kakku oli kyl viel hienompi kun mitä tekijälle laittelin kriteereitä. Onnistus kyl täydellisesti! :)

      Poista
  3. Teetkö postauksen lahjoista? Täällä juhlitaan kk:n päästä 1-v. poikaa niin jos saisi lahjaideoita.

    VastaaPoista
  4. Niin huippu-söötti kakku!! Ja voin hyvin kuvitella tuon fiiliksen kakkua kohdanneesta pienistä hampaanjäljistä. Harmi, kun nyt vasta eksyin blogiisi, olisi tullut hyödynnettyä ehdottomasti tuo -15% tarjous, sillä meilläkin juhlitaan 1-vuotissynttäreitä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ❤️