tiistai 29. syyskuuta 2015

Talvi tulee, oletko valmis?

Back in business, again. On tullut lomailtua taas vähän liikaa täältä blogin puolelta. Viimeinen kesälomaviikkokin on nyt lusittu, joten paluu normaaliin arkeen on nyt koittanut. Ehkäpä saan siis itseäni niskasta kiinni taas tänne, sillä loman halusin vaan olla, möllöttää, nukkua ja levätä, nauttia perheestä. Ja sitähän mä teinkin. <3 Soviteltiin poikien kanssa tänään vähän talvikledjuja. Tässä tulis siis osa tämänhetkisistä talvihankinnoista, meillä ollaan melkein jo valmiita talveen.






 

Haalari : Mini Rodini (äN 92cm ja äL 98cm)
Pipo: Gugguu (L koko)
Kengät: Kavat (äN 22 ja äL 25) / Crocs  (äN C7 ja äL C9)
 

Kengät sattuivat olemaan löyty Jollyroom.fi sivustolta. Molemmat kengät oli alessa ja vielä näin ennen talvea, mikäs sen mukavempaa. Kannattaa käydä kurkkimassa sivuja silloin tällöin, siellä kyseisessä verkkokaupassa muuttuu tarjoukset ihan päivittäin. Kavatit oli 55,90€ (norm.79,90€) ja Crocsin talvisaappaat 29,90€ (norm.54,50€) Musta on tullut ihan pakkomielteinen alehaukka. En raaski millään enää ostaa lapsille mitään normaalihintaisena, vaan odotan mahdollisia aleja viimeiseen asti. Ehkä kaiken viime vuonna täysihintaisena ostaneena, virheistä oppii? Nämä poikien Mini Rodinin toppapuvutkin on ostettu pienellä alella. Toinen kuin uutena käytettynä melkein puoleen hintaan ja toisen tilasin babyshopista reilulla alekoodilla. Gugguun pipot on viimevuotisia ja mustat nauhalliset ostin nyt uutena tänä vuonna, sillä nauhattomat viime vuotiset jousi myyntiin, pipon päästä repelyn vuoksi.

Onko siellä hankittu jo talvikamppeita?

(Tämä postaus ei ole mikään yhteistyöpostaus, vaan halusin vinkata teille näistä kivoista alemahdollisuuksista, jos jotkin talvikamppeet on vielä hommaamatta.)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️