sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Turvallisuus ennen kaikkea!




Mä kyllästyin. Nimittäin siirtelemään meidän turvaistuimia autoista edes takaisin. Sopimaan kumpi hakee pojat, jättämään istuimia sinne tänne, käydä vaihtamassa lennosta ne toiseen autoon jne. Tää rumba kävi raskaaksi, mutta silti kaihersi laittaa toiset 600€ toisiin istuimiin. Ehdotuksia sateli käyteityistä istuimista. Etsin monta kuukautta toreilta ja huutoneteistä samanlaisia istuimia kun meillä jo oli. 

Seurasi kysymys kun tuskailin asian kanssa. "Miksi et osta vaan jotain halpoja mitä tahansa kakkosistuimia teille toiseen autoon?" Siis täh? Miksi ostaisin? Lapset kulkee meidän molempien autoissa ihan yhtä paljon. Ei siis ole ns. mitään kakkosautoa vaan molemmat on ihan yhtä ykkösiä ja pojat kulkee molempien kyydissä ihan yhtä paljon. IsiHoo pääsääntöisesti vie hoitoon ja minä haen. Miksi ihmeessä mä tinkisin tälläisessä asiassa lasten turvallisuudesta? Ostaisin jotkut mitkätahansa istuimet vain koska haluaisin säästää. Vaikka halusinkin säästää rahaa, en halunnut säästää lasten turvallisuudesta. Siksi tilasinkin pojille samanlaiset Cybexin istuimet, jotka meillä jo olikin, suoraan kotiovelle Saksasta. Hintaa istuimille tuli melkein puolet vähemmän kuin jos olisin kävellyt täällä suoraan liikkeeseen ne ostamaan. Tämä postaus ei ole mikään yhteistyöpostaus vaan halusin vinkata teille muillekkin tästä mahtavasta mahdollisuudesta. Osoitteesta www.kikiwelt.de löydät lastentarvikkeita laidasta laitaan edullisin hinnoin. Maksat tuotteet paypalilla turvallisesti ja ne toimitetaan suoraan kotiovellesi viikon sisään. Kätevää, eikö?

Vaikka tää nyt vähän rahapussissa kirpaisikin ja tuntuu hassulta, et meillä on neljä turvaistuinta, niin olen tilanteeseen tyytyväinen. Saatiin yksi iso rasite pois muutenkin hektisestä arjesta. Miten te olette ratkaisset tälläisen kahden auton pulman?





2 kommenttia:

  1. Meillä oli sama ongelma eikä tullut mieleenkään muuta vaihtoehtoa kuin ostaa neljä hyvää istuinta, vaikka tuntui että ensimmäinen palkkani hoitovapaan jälkeen meni kokonaan päivähoidon aloituksesta johtuviin kustannuksiin. Tilasin myös Saksasta samat istuimet kuin teillä on! Liike taisi olla eri, mutta nopsaan tulivat. Nuo onkin olleet tosi helpot ja hyvät käytössä. Olivat myös ainoat erittäin turvallisiksi arvioitu, jotka mahtuivat vierekkäin pakettiauton etupenkille ainakin pari vuotta sitten. Ainut miinus noille istuimille tulee heikoista kankaista, nyt jo monessa kulmassa läpireikä. Ehkä täytyy katsoa saako uusia päällisiä jostain, kun näillä on niin pitkä käyttöaika vielä jäljellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla myös ei käynyt mielessäkään tilata tai ostaa mitään muita. Mä tykkään näiden ominaisuuksista ihan mielttömästi. Meillä ainakin toistaiseksi pysynyt kankaat hyvinä, katsotaan kuinka kauan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️