keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Diy: Isänpäiväkortit!




Jatkettiin viimevuotista perinnettä ja tehtiin isänpäiväkortit sormivärien avulla. Painettiin siis kädenjäljet paperiin ja mitäs niistä saatiinkaan aikaiseksi? Jos siis olet poikien papparainen, vaari tai iskä, lopeta lukeminen N-Y-T nyt! Mun mielestä on kiva idea toteuttaa nää just näin et kun lapset on pieniä, niin saavat osallistua tähän omalla tavallaan näin, ja muistoksi jää kädenjälki aina vuosi vuodelta vähän kauniimmaksi höystettynä. Tänä vuonna meidän isänpäiväkortteihin siis marssi elefantit.

Korttien tekemiseen tarvitset:

Pahvia
Valkoista paperia
Sormivärit
Mustan tussin
Askartelusilmiä (silmät voi kyllä piirtääkkin)
Liimaa







Meillä oli ihan valmiita korttipohjia täällä kotona jo valmiina ja koska molempien kädenjäljet ei mitenkään mahtunut samalle puolelle, laitettiin toinen toiselle puolen ja toinen toiselle. Kirjoitettiin sitten molempien omien kuvien alle oma tervehdys iskälle. Näistä tuli kyllä mun mielestä tosi kivat, vaikka mä tykkäsin niistä viimevuotisista pöllöistäkin tosi paljon. Aikaa ei mennyt juuri mitään ja meillä oli kyllä tosi hauskaa näitä touhutessa, vaikka pienemmällä olikin sormiväriä korvissa asti.

Mitäs tykkäsitte näistä? Joko teillä on kortit valmiina? Vielä ehtii väsäilemään sunnuntaiksi, ei muuta kun toteuttamaan, nämä tarvikkeet löytyy varmasti jokaisen kaapista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️