perjantai 9. toukokuuta 2014

Seikkispäivä

Oltiin ystäväni Jasminan kanssa sovittu, että menemme keskiviikkona poikien kanssa Turun seikkailupuistoon 'Seikkikseen'. Jasminalla on siis Lucaksen kanssa samanikäinen poika Leo, tai tarkalleen ottaen Lucas on Leoa kuukauden vanhempi. Seikkiksessä on vaikka mitä aktiviteetteja eri ikäisillle lapsille leikkipuistoilun muodossa. Lisäksi seikkis järjestää myös mm. muskaria ja sirkustemppuilua yms. erilaisia jumppia ainakin keväisin. Lucaksen kanssa ollaan kerran käyty testaamassa tuo muskari ja oli mielestäni tosi kiva, sellainen satu-aiheinen, tää jäi nyt harmi vaan kesä-tauolle mut käsittääkseni syksyllä jatkuu.



Pojut vipelsivät innoissaan puistossa ees taas ja ylläri ylläri, mä en kameran kanssa ihan pysynyt koko ajan menossa mukana. :D


Lucas tykkää ihan hirveästi kiikkumisesta, joten me vietettiin aika paljon aikaa kaikkien kiikkuvien laitteiden liepeillä. Niitä kun on sitten joka lähtöön siellä. :)
Mietinkin siinä miten paljon tuo seikkis on muuttunut vuosien varrella. Sillon kun mä oon ite ollut pieni, niin ei oltu ihan näissä svääreissä, mutta liikennepuisto, sekä "lintupuisto" ovat edelleen samankaltaiset kuin silloinkin. Näissä ei sit ehdittykkään piipahtaa ollenkaan, sillä pojilla tuli ruoka-aika ja piti käydä syömässä välillä. Ens kerralla käydään kyllä ehdottomasti tsekkaamassa linnutkin ja ehkä muutaman vuoden päästä pojat pääsee ajelemaan polkuautoilla sinne liikennepuistoonkin. :)




Siellä on siis sellainen ns. leikkipaikka jossa on syöttötuoleja, pöytä, tuolit ja mikro lasten ruokkimista varten ja mentiin sinne poitsujen kanssa syöpöttelemään. Musta on niin kovin ihanaa miten tällaisessa paikassa on otettu kaikki lapsiperheiden tarpeet huomioon. Samassa tilassa on myös wc:t ja vaipanvaihtotilat. Syötettiin poitsut ja annettiin heidän leikkiä hetki vielä sisällä ennen lähtöä, sillä alkoi olla heidän päiväuniaikansa.

Ihana aamupäivä aurinkoisella ilmalla ja sekä pojat, että äidit nautti ja kyllä päiväunet taas maistui touhukkaan aamupäivän jäljiltä. Saattaa olla, että kesällä vietetään täällä paljon yhdessä aikaa ja onhan vieressä se kupittaan maauimalakin. :)

Jos siis tänne päin eksytte niin suosittelen ehdottomasti lasten kanssa piipahtamaan seikkiksessä, kiva paikka kaikenkaikkiaan!

Aurinkoista viikonloppua toivotellen,
❤️annieweliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️