maanantai 5. toukokuuta 2014

Wappuhulinat

  
Vihdoin ja viimein mä pääsin koneelle istahtamaan ja postaamaan meidän vapusta.
Meidän vappu meni siis aika rauhallisissa merkeissä. Vappuaattona Hoo oli vielä töissä viiteen asti ja sen jälkeen me startattiin kohti tivolia, sillä vapunpäiväksi oli luvattu räntäsadetta. Haluttiin siis ottaa varmanpäälle ja mennä hyvällä ilmalla huvittelemaan. Vaikka olikin aika kylmä tuuli, niin onneksi aurinko lämmitti silti mukavasti. Keskustan läpi ajaessamme kupittalle päin me seurailtiin vappukansan menoja ja mä totesinkin Henkalle, että vähän on meidänkin vapunvietot viime vuosista muuttuneet, mutta aikansa kutakin. :)




 



Meidän pieni hurjapää olis tahtonut mennä ihan kaikkiin laitteisiin. Ehdottomasti lemppari oli kuitenkin tuo keinukaruselli. Lucas tykkää ihan hirveästi keinumisesta ja leikkipuistoissakin istuisi mielellään aina vaan keinussa. :) Keinukarusellissa Lucas sitten kävikin kolmeen otteeseen, sillä sitä laitetta ei ohitettu ilman, että pikkumies pääsi kyytiin. Lisäksi iskä kävi Lucaksen kanssa parissa muussa laitteessa, sillä mä en tän mahani kanssa niihin kumpaankaan pikkumiehen kanssa päässyt. Jospa ens vappuna sitten. :D Narunvedosta Lucas sai itelleen sellasen pikku-auton, jota vetää lattialla taakse päin niin lähtee vauhdilla etiäppäin, mikskä semmosia autoja nyt oikeen kutsutaan? :D





Vapunpäivänä me oltiin räntäsateesta huolimatta vappubrunssilla Henkan siskon perheen kanssa Fontanassa. Olen aiemmin käynyt vain Turun suosituimmalla Cafe Aulan
 jazz-brunssilla ja nyt meidän aikataulu vähän petti ja emme ehtineet Aulaan heti 11.00, joten otimme taas varmanpäälle ja menimme Fontanan oven taakse odottelemaan kun se aukesi vasta 12.00. Saimmekin sieltä sitten parhaimman pöydän kattauksen läheltä, sillä olimme ensimmäisinä oven takana jonottelemassa. Olimme positiivisesti yllättyneitä Fontanan brunssista, sillä valikoima oli mitä mainioin. Henkka oli innoissaan ribseistä, jotka ovat hänen suurta herkkuaan ja sanoikin, että tänne tulemme ehdottomasti toistekin. :) Ja näin jälkikäteen ajateltuna on Fontana ehkä lasten kannalta kivempi sillä Aulassa soi musiikki aina aika lujaa. Jos siis ette ole Fontanan brunssia käynyt vielä testaamassa niin suosittelen sitä lämpimästi. Brunssin jälkeen me pyörähdettiin pikaisesti vielä vapputorilla.

 



Loppuun on pakko tulla vielä toteamaan, että operaatio välikausitakin metsästys pikkumiehelle on päättynyt, sillä mä päädyin tänään ostamaan tämän Lindexin raidallisen takin Lucakselle. Mun ostopäätöstä ehkä hiukan edesauttoi se, että Lindexillä oli kaikki lasten ulkoiluvaatteet -50% ;) joten vink vink jos jotakin vielä uupuu. :)

Kävittekös te siellä ruudun toisella puolen tivolissa?

ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3

<3annieweliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️