keskiviikko 12. elokuuta 2015

Taaperon sapuskat: vaihtoehto puurolle?




Tökkiikö puuro? Meillä ainakin tökkii, ellei välillä tarjoa jotakin muuta. Kuka oikeasti jaksaa syödä samaa aamupalaa tai iltapalaa joka halvatun aamu ja ilta? Ei kukaan tai en ainakaan minä. Koska itsekkin kaipaan vaihtelua, niin miksen tarjoisi sitä myös lapsilleni. Pistetäänpä siis hyvä kiertoon ja vinkkaan teille yhden älyttömän hyvän vaihtoehdon puuron rinnalle. Nämä valmistuvat ihan silmänräpäyksessä, joten meillä näitä on tehty myös hetken mielijohteesta vasta aamupalaa alkaessa väsäämään. Ja koska nämä ovat maukkaimpia tuoreina, kannattaa satsi tehdäkkin juuri ennen poskeen pistelyä.

Kaurarieskaset

4 dl maustamatonta jogurttia
6 dl kaurahiutaleita
1/2 dl sulatettua voita
1 dl juustoraastetta tai porkkanaraastetta
1 tl ruokasoodaa

Sekoita kaikki aineet keskenään ja tee lusikan avulla pellille ensin nokareita, jotka muotoilet sitten pyöreiksi rieskoiksi. Jogurtin voit korvata piimällä, rahkalla tai appelsiinimehulla. Paista uunin keskitasolla 225c n.15 min tai kunnes ovat kauniin kullanruskeita.

Nauti lämpiminä voin ja juuston kanssa. Omnomnom! Voin luvata, että takuuvarmasti uppoaa lapselle kuin lapselle. Ei muuta kun testaamaan!



4 kommenttia:

  1. JES! Mulla on jääkaapissa juusto sellainen ärsyttävän kuivunut (koska mies ei osaa kääriä sitä muoviin, krhm), että taidan tuhota sen huomenna aamulla näihin. Kiitos tästä! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onni onnettomuudessa. ;) ole hyvä, nää on niin hyviä. Makoisaa aamupalahetkeä siis! :) ❤️

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️