sunnuntai 16. elokuuta 2015

Tuttipullo josta on moneksi!







Löysin ehkä vähän liian myöhään nämä Life Factoryn tuttipullot, sillä varsinaisena tuttipullona meillä ei tätä niinkään paljon ole käytetty ja käytön myötä tykästyin näihin ihan hulluna. Toisaalta olihan äN vasta 10kk luopuessaan tissistä, eli eipä tässä kauaa niitä olla vielä tarvittukkaan. Enää meillä ei varsinaisesti tuttipulloa juoda, muuta kuin satunnaisesti lohdukkeena, mutta onneksi tästä pullosta on moneen muuhunkin. Nokkakorkeilla pullosta saa muutettua nokkamukin ja ihan tavallisilla pyöreillä korkeilla pulloa voi myöhemmin käyttää ihan tavallisena vesipullona yms.

Olen joutunut äN:n nirsoilun vuoksit testailemaan erilaisia tuttipulloja sekä nokkamukeja. Minimies on ollut niin kovin ronkeli näiden suhteen. Kiinnostuin näistä pulloista lasisen ominaisuutensa vuoksi. Tiedättekö sen maidonlemun joka jää muovisiin tuttipulloihin kun niitä on tarpeeksi kauan käyttänyt, vaikka kuinka hyvin yrittäisit pestä? Mua on ällöttänyt se aina ja olenkin vippaillut niitä menemään vähän liiankin tiuhaan tahtiin. Tämäpä ei lemua vieläkään vaikka on saapumisensa jälkeen ollut todella kovassa käytössä. Vaikka pullon hinta on aika paljon enemmän kuin perus kaupan muovipullot, niin näitäpä ei tarvitse olla koko ajan ostamassa. Pullon käyttöikä on ehdottomasti pidempi kuin muovipullojen. Pakko myöntää, että pelkäsin sitä, kun ekan kerran äN päättää vipata tämän lattialle, että se on tuhannen päreinä, mutta kovistakin viskaamisista huolimatta, on pullo kumisen suojansa vuoksi edelleen ehjä. Kumisen suojan vuoksi on lapsen  helppo käsitellä pulloa myös nokkamukina, vaikkei kahvoja pullossa olekkaan. Jos pullo kuumenee maitoa lämmittäessä, ei lapsi satuta itseään suojakumin ansiosta. Meillä tämä pullo on saapumisensa jälkeen ollut jatkuvassa käytössä. Nokkamukina kaikilla aterioilla, reissussa mukana vesipullona ja satunnaisesti myös tuttipullona. Tämä 3in1 tuttipullo-nokkamuki-pullo, on ollut ehdottomasti eniten meidän pulloronkelin mieleen. Kannatti testata!

Kiinnostuitko sinäkin näistä täydellisistä (tutti)pulloista? TiiperoTaapero tarjoaa teillekkin nyt mahdollisuuden tutustua näihin ja mikä parasta -10% alennuksella. Syötä alekoodi aidinsuusta ostoskorissa ja saat ostoksesi loppusummasta -10% alennuksen 6.9.2015 asti.


Yhteistyössä TiiperoTaapero.

Pullo ja nokkakorkit saatu yhteistyönä.

4 kommenttia:

  1. Nämä on kyllä ihania, meilläkin löytyy kolmessa koossa ja useassa eri värissä <3 Nimenomaan juomapulloina ovat käytössä ja pois en vaihtaisi <3

    VastaaPoista
  2. Meiltä löytyy yksi kun löysin kirpparilta halvalla käyttämättömän. Vesipullona lähinnä käytössä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vau! Edulliset kirppislöydöt saa aina kyl mielen korkealle! :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️