keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Kevään Hittiväri








Kuorivaatteet : Polarn O Pyret / Pipo ja Huivi : Gugguu / Hanskat : Jonathan / Saappaat Crocs / Kypärä: Stadium


Yks tämän kevään hittiväreistä on kyl ehdottomasti MINTTU! <3 Ja niin kuin näkyy, on koitunut myös yhdeksi meidän lemppariväreistä. Kulkee mm. nimillä ice blue ja pool blue. Ihanan raikas keväinen väri, joka mielestäni sopii niin pojalle kuin tytöllekkin. Meidän pojille tämä sattuu sopimaan vielä ihan täydellisesti molemmille. Korostaa molempien tummansinisiä silmiä ihanasti. Crocsin saappaat on olleet meillä kyllä yhdet ihan suosikit aina. Saappaat on yleensä ihan tosi kömpelöt lapsella, sillä ovat yleensä melko painavia ja pienellä lapsella saattaa kävely mennä aika "klompsottamiseksi". Crocsit sen sijaan ovat kevyet kuin mitkä ja ennen kaikkea todella mukavat jalassa. Kun näin tämän Crocsin uutuusvärin, niin tiesin heti, että nämä meille tulee kevääksi ja syksyksi. äL tarvitsi uudet saappaat, enkä malttanut millään olla ostamatta näitä myös äN:lle. (vink vink, kun tilaat crocsin uutiskirjeen saat -20% yhdestä ostosta crocsin verkkokaupasta.) Nämä tuo kyllä niin pirtsakan vivahteen tummiin ulkovaatteisiin yhdessä Gugguun ihanien puuvillaisen pipon ja huivin kanssa. Vähän kyllä jännittää, ettei tule ähky kun oon tainnut haalia tätä väriä meille nyt aika lailla.

Mitäs sanotte, hitti vai huti?



 

2 kommenttia:

  1. Tuo on ihana väri ! Hitti siis ehdottomasti :) Harmittaa kun meiltä jäi tilaamatta nuo Gugguun huivi ja pipo :/ Toivottavasti niitä tulisi vielä myyntiin...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä sai myös ennakkotilata tuossa jokin aika sitten ja toimitusaika oli 4-6vkoa. En siis usko, että tulee ennen syksyä taas myyntiin ja silloin saattaa tulla taas uudet värit. :/ ne on kyl tosi ihanat. Sun pitää koittaa fb-kirpulta bongailla myös. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️