keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Herra Bee

Tätä postausta on toivottu monesti ja tää on jo pitkään lojunut luonnoksissa, en vaan oo saanut aikaiseksi tätä julkaisukelpoiseksi asti. Viime viikolla tämä karvainen herra täytti kolme vuotta ja sen kunniaksi päätin koittaa vihdoin saada tämän tekstin päätökseen. Tää oli oikeesti yllättävän vaikeeta kirjottaa koirasta, joten mennään nyt kuitenkin melko lyhyellä esittelyllä.






Kutsumanimi : Brutus, kavereiden kesken ihan Bee
Syntymäaika: 20.1.2012
Rotu: Staffordshirenbullterrieri eli "Staffi"
Väri: Punainen valkoisin merkein
Luonne: Äärimmäisen kiltti yli-innokas vipeltäjä, joka kyllä osaa myös olla äärimmäisen jästipää.
Harrastukset: Käydään välillä pyörähtämässä näyttelykehissä ja tokossa.
Pitää: mielettömän paljon herkuista ja ylipäätään ruuasta. Rapsutuksista ja lempparilelu on mikroautonrengas. Iskä taas on Been lempparikamu.
Rakastaa: Ihmisiä, ihmisiä ja ihmisiä, ja varsinkin omaa perhettä ja haluaa miellyttää keinolla millä hyvänsä.










Nää staffit on vaan sellasia ihania pusukoneita, uteliaita kun mitkäkin ja välillä se ehkä jopa ärsyttää kun pitää aina olla joka asiassa menossa mukana ja lahkeessa kiinni. Lapsiperheelle täydellinen rotuvalinta, kun eivät pienistä hätkähdä vaikka lapsi vetelisi korvista tai hyppelisi selän päällä. Ainut huono puoli on, ettei lasta voi lenkille laittaa näiden kanssa pitkään pitkään aikaan. Mutta muuten siis, ihan täydellinen valinta lasten kanssa. Niin ihmisrakkaita tapauksia nämä staffit. En mä vaan osaa sen tarkemmin tuosta karvapallosta kertoa. Sellainen iloinen hännänheiluttaja. Tää oli nyt oikeasti yllättävän vaikea rasti ja siksi tää pyynnöistä huolimatta tulee ulos vasta nyt ja vieläkin epäröin julkaise-napin painamista, mutta menköön....



4 kommenttia:

  1. Ihana koira ! :) Tulee oikeen koirakuume, mutta ehkä nuo meidän kaksi pönttöpäätä saa riittää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä rotusia pönttöpäitä teillä asustaa? ;) mulla useasti kans tullu hauvavauvakuume, mut meille kyl riittää tää yks pönttöpää. :D ainakin niin kauan ku lapset on pieniä..

      Poista
  2. Voi Brutus, en edes muistanut kuinka pieni hän oli kun saapui <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ❤️