maanantai 19. tammikuuta 2015

Kortit matkaan.

Meidän pieni TiTi-fani täyttää muutaman viikon päästä jo kaksi vuotta. Jestas tää aika on mennyt ihan liian nopeaan. Aina mä päivittelen tätä samaa, mutta oikeesti, tuntuu että ennen lapsia aika vaan mateli ja nykyään se menee ihan siivillä. Tänään lähti synttäri kutsukortit matkaan. En tiedä oonko mä ihan aikataulussa vai taas jälleen kerran myöhässä näiden suhteen? Juhlat ovat siis kuun lopussa, tarkemmin ottaen ensi viikonloppuna.

Juhlien teemana on siis tänä vuonna TiTi-nalle, sillä tuo meidän minimies kirjaimellisesti rakastaa tuota kyseistä hahmoa. Joulupukki toi kaksi TiTi-pehmoa, TiTi-nallen ja TiRi-vauvan ja nämä kainalossa nukutaan joka yö. Telkkarista ei katottaisi mitään muuta kuin TiTiä ja fröbelin palikat on nyt pudonnut listalla kakkoseksi. Itseasiassa tää meidän TiTi villitys alkoi Baby Boom & Kidz messuilla, jossa äL näki TiTin ensimmäistä kertaa. Sen jälkeen on TiTi ollut ihan ykkönen.


Nyt pitää alkaa tarkemmin suunnittelemaan tarjoiluja. Ainakin joku kiva sokerimassakakku pitää suunnitella ja netistä löysin TiTi-piparimuotit. Jospa jaksaisin väsätä piparit ja koristella ne pikeerillä. Jos teillä on jotain kivoja TiTi-aiheisia vinkkejä, niin saa vinkata, kiitos.

Paljonko ennen juhlia teillä lähtee kutsut matkaan?



4 kommenttia:

  1. Meillä on 14.2 juhlat ja laitan kutsut tällä viikolla postiin kakkosluokassa. Minä taidan olla ajoissa :D

    VastaaPoista
  2. Meidän esikoinen oli pienenä ihan hirmu Titi nalle fani. :)

    Niin äkkiä tämä aika kyllä menee. Meidän olisi tarjoitus juhlia syntymäpäiviä 8.2. mutta kutsuja en tehnyt, olen vain ilmoittanut koska juhlittaisiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oliko? :) meillä tää on lähtenyt oikeesti ihan lapasesta! :D

      Mäkin mietin ensin et lähettäisin ihan tekstarit, mutta halusin jo kutsuun jotain TiTi-aiheista niin väsäsin pikapikaa tuollaiset! :) me lähdetään sillon seuraavana viikonloppuna Rukalle viikoksi, joten alkuperäisen suunnitelman mukaan mekin jouduttiin viikolla aikaistamaan juhlia.. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️