tiistai 24. helmikuuta 2015

Pöllöpoika 2vee





















 

Vihdoin ja viimein mä pääsen vilauttamaan meidän titi-fanin synttäreitä, joita juhlittiin tuossa kolmisen viikkoa sitten. Itse en ehtinyt paljoa kameran takana hyöriä, joten mun ystävä oli häärämässä kameran kanssa meillä. Osa kuvista on siis Jatta Kronmanin käsialaa ja osa mun omiani. Meillä siis juhlien teemana toimi pöllöpojan tämänhetkinen lemppari; TiTi-nalle. äL oli kovin innoissaan kun joka puolella oli TiTejä. Mä tein kaikki muut tarjottavat itse, mutta kakun tilasin. Ehkä äN:n 1vee synttäreille mä koitan alkaa taas säätämään itse tuolla sokerimassalla, EHKÄ! Lapsille oli oma herkkupöytä; pienimuotoinen karkkibuffet, keksejä, poppareita ja suolatikkuja. Muita tarjottavia oli pikkupizzat, karjalanpiirakat munavoilla, ruis-sipsejä lohiherkulla ja cupcakeja. Me tosiaan juhlittiin näitä kahtena eri päivänä. Pistettiin porukka puoliksi ja jaksotettiin vielä niitäkin. Mua harmittaa aina näissä juhlissa, kun menee itellä niin säätäessä keittiön puolella ja ei kerkii edes juttelemaan kenenkään kanssa. Nyt musta oikeesti ekaa kertaa tuntui siltä, että oikeasti ehdin rupattelemaan vieraiden kanssa ja välillä vähän hengähtämäänkin. Hyvä päätös siis jakaa kahdelle päivälle. Lahjoja äL sai ihan hirmuisesti ja kaikki niin kivoja ja tarpeellisia. Sähkövempeleitäkin tuli ihan kaksin kappalein. Me Hoon kanssa ostettiin Mumman ja Vaarin kanssa puoliksi äL:lle bmw sähköauto (vaarin mielestä merkkiuskollisuus on aloitettava jo nyt ;D ) ja Papparainen oli ostanut Hoon siskon perheen kanssa puoliksi sähkömotocrossin. On äL:llä nyt sitten keväällä varaa valita millä lähtee huristelemaan puistoon. Juhlat sujui kaikinpuolin hyvin ja onnisyuneesti, vaikka herkkuja jäi kyllä ihan liikaa... Miten mä en taaskaan osannut hillitä itseäni? Hoo aina manailee miten mun pitää vetää kaikkien juhlien tarjoilujen kanssa överiksi. Musta kyllä oikeesti tuntui ennen juhlia siltä, että nyt mä osasin laskea just oikein, eikä tarjottavia oo yhtään liikaa. Just! No Hoo vei vähän työkavereille kakkua maistiaiseksi ja jotain suolaisia laitoin pakkaseen. Nuo kaks päivää oli ihan mahtavat. Niihin mahtui lasten temmellystä, naurua, hymyjä, iloa, onnellisuutta, herkutteluja, hassutteluja, yhdessäoloa ja kiitollisuutta. 

Kiitos vielä kaikille vieraille lahjoista ja että olitte tekemässä meidän pöllöpojan 2-vuotis juhlista ikimuistoiset.



12 kommenttia:

  1. Mahtavan näköiset juhlat ja upea kakku! :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten onnelliselta päivänsankari näyttää! Eikä äitikään yhtään juhlastressaantuneelta :)
    Onnea vielä pienelle suurelle miehelle <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hän oli kyllä yks oikeen naantalin aurinko koko viikonlopun. Ja kun bemari kannettiin sisään, meni pojalta kirjaimellisesti jalat alta. :D kiitos onnitteluista! ❤️

      Poista
  3. Ihana kakku ja muutenkin herkullisen näköiset tarjottavat ! :) Ja mitkä kulkupelit !! Wau :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo kakku kyllä onnistui ja siitä tuli just sellanen ku olin päässäni ajatellu, vaikka suurimmaks osaks annoin tekijälle vapaat kädet. :) nyt on sit menopelejä mitä lainata vaikka pikkuveikallekkin! :)

      Poista
  4. Herkullisen näköiset tarjottavat ja ihana kakku. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Terhi! :) vielä kun saisin ite taiottua näitä ja olisin yhtä taitava kakkuleipuri kuin sinä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️