maanantai 15. joulukuuta 2014

Kurkistus joulukorttikuvauksiin

Nyt kun meidän joulukortit ovat lähteneet jo matkaan, niin ajattelin vilauttaa teille vähän meidän joulukuvausten kulisseja. Instagramissa meitä seuraavat ovat jo nähneetkin muutaman kuvan, koska osallistuin niillä Polarn O Pyretin joulukorttikisaan, missä mua onni sitten potkaisikin ja olin yksi voittajista. Mä en tiedä mikä mun onnessa on kääntynyt kun yhtäkkiä näitä voittoja satelee kun Hannu Hanhelle konsanaan. Mulla on näitä otoksia varmaan parisataa, mutta ajattelin vilauttaa teille kivoimmat ja hauskimmat of course.




 

Sitä saattaa joskus luulla saavansa nää muutamat hyvät kuvat aikaan ihan nips naps tuosta noin. Todellisuudessa näihin kului aikaa kaksi iltaa, verta, hikeä ja kyyneleitä. Ylivilkkaan taaperon ja pienen vauvan kuvaaminen ei todellakaan ole helppoa. Saatikka kyn lisäät siihen vielä koiran ja varsinkin jos itsellä on joku visio, jota yrittää toteuttaa. Kyllä se melkeen niin on, että rekvisiitat kasaan ja mennään niillä mitä lapset itse niistä toteuttaa. Tässä teille siis muutama kuva, jotta näette sen todellisuuden...


 

Isompi ei meinaa pysyä paikoillaan hetkeekään ja pienempikin alkoi kiinnostua jo jostain ihan muusta. Kikkakolmoset alkaa loppua kesken ja se 'paikka-käskyn' saanut koirakin alkaa jo turhautua. Siispä pillit pussiin ja jatketaan seuraavana päivänä. Kahden päivän kuvaus-sessioista, monta sataa kuvaa ja kymmenen onnistunutta otosta. Aika nappi-suoritus.

Mä olin alunperin ajatellut, että tilaan nämä ihan valokuvina ja askarrellaan poikien kanssa itse niihin korttipohjat. Laiskuus iski ja taas mä löysin itseni smartphotolta ettimästä kivointa korttipohjaa.
Ehkä ens vuonna sitten askarrellaan itse. ;)

Millaiset kortit teillä lähti matkaan? Kuvalla vai ilman?




14 kommenttia:

  1. Aivan ihania ! <3 Koirakin vielä pysyy paikoillaan :) Oot onnistunut tosi hyvin !

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja huippu tuo teidän koiruus, viimeisessä kuvassa tais alkaa jo kyllästyttää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ❤️ joo Bee oli muutenkin kuvissa ihan sen näköinen, että onko pakko? :D sit alko pää jo painamaan ja sarvet ärsyttämään... :)

      Poista
  3. Voi jestas mitä kuvia! Aivan ihania! Niin kauniit lapset ja tuo murmeli koiruli❤️ T. Disa-staffin omistaja :)

    VastaaPoista
  4. Minkä ikäisiä sinun pojat on? :)

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia :D Koiruuskin niin hauskasti siinä :D

    VastaaPoista
  6. Moi!
    Kiitti ihanasta joulukortista! Teidän pojat on niin suloisia ja Brutus myös!
    Nähdään :)
    T. Katri naapurista

    VastaaPoista
  7. Ihania :D Koirakin on niin suloinen sarvipää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ❤️