keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Äiti mä osasin!


Pikkumuru oli äidin vessakäynnin aikana tuhtannut itsellensä saappaat jalkaan. Mutta mitenkäs muutenkaan kun vääriin jalkoihin? :D Mietittiin tässä, että mikä siinä on, että ne lapset ei saa niitä vahingossakaan oikeeseen jalkaan? On se vaan niin hassua! :)

Mut voi sitä riemua lapsen kasvoilla kun mä tuun vessasta ja kysyn ihmetyksissäni pikkumieheltä, että "laitoitko sä tosiaan saappaat jalkaan noin hienosti ihan itse?" Se ilme, kato mä osasin! Niin ihana! ❤️ No voitte vaan arvata mikä on tämän jälkeen ollut 'lempileikki', saappaiden jalkaan vetäminen tietysti. :)

H kertoi tänään, että Lucas oli taas ollut vetämässä saappaita jalkaansa kun puhuttiin, että lähdetään kauppaan. Hän oli hiffannut, että jos menee seinän viereen nojaamaan käsi seinää vasten niin ne saakin helpommin jalkaan ja kävellyt seinän viereen ja nojannut, mutta hupskeikkaa missä saapas? Sehän jäikin keskelle eteisen lattiaa. No käveli saappaan luo ja taas takaisin seinän viereen ja nosteli jalkaansa ylös mut taas se saapas jäi. Voi hassu!

Miten hän voikaan kasvaa näin silmissä? En kestä, äidin iso poika! ❤️

❤️annieweliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️