keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Asiaa tuplista!

Lucaksen odotusaikana mun isä osti meille vaunut joita olin aina haaveillut. Emmaljungan mondial duo combit white leatherette kankaalla. Kiitos vielä Vaari! ❤️


Mä en näitä myynyt pois Juniorin odotusaikana vaikka tuplat tarvitsinkin, sillä jos jompi kumpi meistä kulkee jossain pelkästään Lucaksen kanssa vaihdamme vain ratasosan tilalle ja menoksi ja sitten taas Juniorin kanssa toisin päin. Lisäksi pojat nukkuu näissä yksinään päikkäreitä ulkona ja jos he nukkuvat samaan aikaan niin toinen taas tuplissa, sillä eihän heitä tupliin voi laittaa ainakaan samaan aikaan vaan toisen pitää jo nukkua kun laittaa toisenkin sinne. :) Niin ja onhan näillä siis tunnearvoakin ihan hulluna, joten pystyyköhän näistä ihanuuksista koskaan luopumaan? ;)




Koska mulla oli uutena ostetut kalliit Emmaljungan vaunut, en raaskinut ostaa toisia kalliita vaunuja uusina. Ostin siis käytettynä puisto- ja kotikäyttöön Emmaljungan Twin City Crossit pojille. Nämä kyseiset vaunut ovat vaan niin leveät, että matkakäytössä esim. laivareissuilla yms. ei nämä oikeen luonnista. Tuskin niillä mahtuu edes hyttikäytävillä kulkemaan, saatikka hytin ovesta sisään. Samoten ovat myös todella hankalat kauppakeskuksissa kulkea pikkukaupoissa tai ylipäätään vaatekauppojen pikkukäytävillä.

( Kuva lainattu www.lastentarvike.fi )

Myin sitten mun Britaxin B-agile merkkiset matkarattaat pois ja ajattelin ostaa jotkut tuplat tilalle. Käytiin Hoon kanssa tuplamatkarattaita vähän Lastentarvike-liikkeessä jo tsiigailemassa ja Gracon Trekko Duo rattaat vaikuttivat jotenkin kätsyimmiltä. Rattaista ei tarvitse irrottaa mitään osia kokoon laitettaessa, muuta kun renkaita tarvittaessa, jos haluaa rattaat pienempään tilaan takaluukkuun. Lisäksi nää oli suht edulliset, sillä en edelleenkään haluis laittaa monia satoja moniin rattaisiin kiinni. Ainut mitä mä pohdin näissä, että onko kolmipyöräiset jotenkin hankalat? Oon kuullut, että niitä pitää osata työntää oikealla tavalla, etteivät kippaa?! Tiedä sitten.

Mitä tuplamatkarattaita suosittelisitte?

Kokemuksia näistä Gracon Trekko Duoista, kannattaako ostaa?

❤️annieweliina

2 kommenttia:

  1. No juu, tuplat eivät varmasti mahdu laivalla ainakaan ihan perushyttiin. Nimittäin kaverilla Emmaljungien sport-runkokaan ei ainakaan Gracella mahtunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei ainakaan noi vierekkäin istuttavat. :) meillä ne britaxin b-agilet mahtui ja kerran oli emmaljungat kans mukana ja ei mahtunu. Ei me siis usein mitään laivailla, enkä mä sitä varten halua matkarattaita et päästään hytin ovesta sisään, mut pointtina vaan et haluun näpsäkät tuplamatkikset.. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️