perjantai 18. heinäkuuta 2014

Oma koti kullan kallis, part 2

Päätin jatkaa taas pienen tauon jälkeen  meidän uuden kodin esittelyä. Tällä kertaa kohteena meidän "edustusvessa", joka sijaitsee heti eteisen ja keittiön/olohuoneen läheisyydessä. Edustusvessa siis siksi, koska tätä vessaa todennäköisemmin vieraat käyttävät. ;) Koska mä haluan esitellä huoneet valmiina, niin tää saattaa kestää pitkään, että saan koko talon teille esiteltyä. :D viimeksihän mä esittelin teille Saunan ja sen postauksen löydätte täältä.


Tässä wc nyt ensin ovelta kuvattuna. Lattialaatta on tummanharmaata laattaa ja seinälaattana meillä on osalla seinää tummanharmaata ja osalla valkoista laattaa.



Kalusteet on tummanharmaat vetolaatikot ja halusin niihin vähän jotain näyttävyyttä, joten valitsimme tuollaiset vähän bling blingimmät vetimet. Kalusteiden päällä on ihan perus valkoinen kiiltävä laminaattitaso ja sen päällä valkoinen Marmorin allas oraksen hanalla.


Wc-pöntöt halusimme ehdottomasti seinämallisina ja tuollaisena kulhona ilman mitään uria puhtaanapidon helpottamiseksi. Painikkeet ovat kromia ja  itse wc-pönttö on Idon.


Iso musta Svedbergsin peili me valittiin tuomaan vessaan hieman näyttävyyttä. Peilistä näkyy myös tuo vastakkainen seinä joka on valkoista laattaa

Ihan koko talossa me ollaan menty värimaailmalla musta-harmaa-valkoinen, tästä ei ole poikettu missään muualla kun lastenhuoneissa. :) Tähän vessaan olen kuitenkin tuonut hieman väriä ikean pinkillä matolla ja ystäväni maalaamalla upealla taululla, joka on päässyt koristamaan meidän hieman tyhjää wc:n takaseinää.

Tälläiseltä siis näyttää meidän "edustusvessamme". Lastenhuoneiden läheisyydessä sijaitsee vielä meidän toinen pienempi vessa, jonka voisinkin seuraavaksi teille esitellä. Näiden pienten tilojen kuvaaminen vaan on yllättävän hankalaa, mutta toivottavasti näistä kuvista nyt saa jotakin selkoa. Saa nähdä miten multa onnistuu tuo pikkuvessan kuvausoperaatio. :D

Noh, Mitäs tykkäätte meidän edustusvessasta? :)

❤️annieweliina


2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ❤️