maanantai 28. heinäkuuta 2014

Sellainen on Puuhamaa!

Tässä tulis kunnon kuvapläjäys viime perjantailta, kun me tehtiin ystäväperheen kanssa päiväretki Puuhamaahan. Empisin meidän lähtöä sinne aluksi ennen kuin pyydettiin edes matkaseuralaisia, sillä mä pohdin, että onko meidän 1v5kk poitsulle siellä oikeen mitään. Mutta täytyy sanoa näin jälkikäteen, että oon ilonen et lähdettiin, sillä ei tuota meidän hurjapäätä mikään estele. :D Ei siis todellakaan mennyt rahat hukkaan.








Lucas on tällä hetkellä äärimmäisen innoissaan kaikista moottoriajoneuvoista ja tuolla niitä olikin sitten kaikennäköisiä. Aluksi mä vähän petyin, sillä jokaisessa luki pituusraja 140cm, mutta aikuisen seurassa saikin sitten pienemmätkin muutamiin laitteisiin mennä. H kävi sitten Lucaksen kanssa ajamassa formula-autoa, Golf-autoa ja sellaista ufo-härpäkettä. :) L kävi myös hyppelemässä trampoliinilla ja pomppulinnassa ja laskemassa erilaisia liukumäkiä, hurjapää siis oli oikeen vauhdissa ja elementissään. :D







Molemmat pojat nukahti sopivasti päiväunille samaan aikaan ja me saatiin Hoon kanssa vähän hengähtää ja rauhassa grillailla makkarat ja syödä itse ennen kuin Lucas herää. Toivottavasti näitä päikkäreitä samaan aikaan pojilta liikenee jatkossakin, sillä tää oli ihan luksusta. :D Meillä oli siis omat eväät mukana ja siellä oli hyvät puitteet grillaamisille ja ylipäätään evästauoille, suosittelen lämpimästi ottamaan omat eväät mukaan, sillä paikanpäällä syöminen on aika kallista touhua. Pelkkä pehmiskin kustansi 3,50€. Olisko sitä ennenvanhaan maksanut yhdestä pehmiksestä 20 markkaa? :D


Valittiin aika kuuma päivä lähdölle ja oli ihan mahtavaa, että yhteydessä on myös vesipuisto, sillä tällä 30asteen helteellä teki ihan gutaa käydä virkistäytymässä. Valitettavasti äippä joutui kyllä katselemaan vaan vierestä, sillä synnytyksestä on vielä niin vähän aikaa, etten tulehdusriskin vuoksi voinut pulahdella. H sitten kävi L kanssa monessa eri vesiliukumäessä ja vieressä sijaitsevassa järvessäkin pulahtamassa.




Ennen lähtöä kotiin päin käytiin vielä ajelemassa polkujoutsenilla ja pyörähtämässä myymälässä. Muistoksi kivasta päivästä L sai valita myymälästä mieleisensä tavaran ja mikäs muukaan sieltä kotiutui kuin itse Puuhanalle. Lucas halaili nallea melkeen koko kotimatkan vielä autossakin, söpöä en voi muuta sanoa. :)

Alle 3-vuotiaat pääsevät puuhastelemaan veloituksetta, joten vielä ensi kesänäkin päästään vähän halvemmalla kun ei tarvii kustantaa kun äitin ja isin liput. ;) Mä siis suosittelen lämpimästi Puuhamaahan lähtöä ihan taaperonkin kanssa, jos kyseessä on vähänkään rohkeampi tapaus, sillä meidän päivä oli ainakin erittäin onnistunut ja monipuolinen.

Meidän olis tarkotus mennä vielä ainakin muumimaailmaan tänä kesänä ja ehkä jonnekkin muuallekkin. Korkeasaartakin on pohdittu.

Oliskos teillä suositella jotakin paikkaa hurjapään taaperon kanssa? :D

❤️annieweliina

6 kommenttia:

  1. Löysin blogisi facebookin kautta, todella kiva blogi ! Jään ehdottomasti seurailemaan :) Meillä on ihan samanikäiset taaperot, joten jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa minun blogini: http://thebabystepp.blogspot.fi/
    Tervetuloa vaan meitä seurailemaan myös :)

    VastaaPoista
  2. Kivan kuuloinen päivä teillä ollut ja niin hellyyttävä tuo kuva jossa molemmat on päikkäreillä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyl ihan älyttömän kiva päivä. :) ja kiitos, he on kyl semmosia äitin sulohousuja.. ❤️

      Poista
  3. Puuhamaa on kyllä huippu. Tykkäsin siitä lapsenakin eikä viime vuonna oman perheen lomareissukaan ollut ollenkaan huono :) Ja mukava, että saitte pienen kaksinkeskisen hetkenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kans muistissa omat kivat lapsuuden reissut. Oli kyl ihan huippua et sai hetken levähtää tapahtumarikkaan päivän ohessa.. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️