tiistai 1. heinäkuuta 2014

Saa tulla Juniori! ❤️

Vihdoinkin meillä on kaikki valmista vauvaa varten, sillä sain tänään Hoon patistettua kokoamaan vauvan pinnasängyn valmiiksi. Ei oo tässä hänellä kiirettä pitänyt sen suhteen vaikka huomenna rv 41. :D Miesten logiikalla senhän voi koota silläkin aikaa kun me ollaan vauvan kanssa sairaalassa. :D



Mä en tähän suostunut, että jotakin on vielä tekemättä siinä vaiheessa kun synnäri kutsuu. Hormoonihirviö sai siis tahtonsa läpi ja sänky koottiin. ;) Nyt voin huokaista helpotuksesta ja hyvillä mielin lähteä synnyttämään kun on pikkuisella petikin paketissa. ❤️ Sillä mä myöskin haluan nukuttaa vauvan alusta asti omassa sängyssään, että tottuu siihen heti.



Meidän perheessä on ollut tapana laittaa vastasyntynyt äitiyspakkaukseen ensimmäisiksi kuukausiksi nukkumaan. Itseasiassa toi äitiyspakkauksen reunalakana on mun nuorempien sisarusten vanha. ;) Lucas taisi ensimmäiset kaksi kuukautta nukkua äippäpakkauksessa, kunnes nappasin sen laatikon pois ja laitoin hänet pelkkään pinnikseen. Koska meillä ei nukuta perhepedissä niin tuo pieni laatikko tuo sen sijaan vauvalle turvallisuudentunnetta kun on tottunut masussakin olemaan ahtaassa tilassa. Oon kuullut tän jakavan hiukan mielipiteitä, sillä toiset on sitä mieltä, että laittaa nyt vauva pahvilaatikkoon nukkumaan? :D mutta sitähän varten se patja siellä äitiyspakkauksen pohjalla on, eikö? ;)

Miten teillä nukutaan ensimmäiset kuukaudet?

Huomenna on tosiaan rv 41 ja mulla on viimeinen neuvola josta saan lähetteen käynnistykseen. Toivotaan kuitenkin, että pikkuinen päättää tulla maailmaan ennen käynnistystä. Torstai olis hyvä päivä syntyä, niin olis molemmat pojat syntyneet 3 päivä, toinen helmikuussa ja toinen heinäkuussa. :)

❤️annieweliina

6 kommenttia:

  1. Meillä oli sama systeemi, laatikko pinnasängyssä. Kovin kauaa Joonatan ei siinä nukkunut, äidin unta häiritsi reunojen hakkaaminen :) Pikkukätösillä sai aikaan muutaman pienen kolhunkin laatikon reunoihin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ainakin nukuttiin ekat kuukaudet ihan loistavasti näin. Toivottavasti kakkonenkin tykkää! ❤️

      Poista
  2. Meillä on kaikki muut paitsi esikoinen nukkunut tuossa äitiyspakkauksen laatikossa. Otin laatikon pois vasta kun kaikki on olleet 3kk. Noilla pehmusteilla laatikosta saa todella viihtyisän paikan nukkua, eikä se edes näytä pahvilaatikolta silloin. :)

    Toivotaan että pikkuinen sieltä itse lähtisi syntymään. Kovasti tsemppiä viimeiseen rutistukseen. Pian sinulla on jo pieni käärö sylissä.♥
    Ja ihana uusi banneri. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en oo kans ihan varma oliko Lucas 2 vai 3kk kun otin laatikon pois ja on kyllä mustakin niin söpö pieni pesä noilla lakanoilla. :)

      Tänään sain jo ensi viikoksi käynnistysajan ellei tuu itekseen. Jännittävää!! :D kiitti tsempeistä! ❤️
      Joo häthätään tein uuden bannerin ja siit tuli kyllä ihan kiva vaikka ite sanonkin! :)

      Poista
  3. Hyvältä näyttää! Meillä nukutaan ensimmäiset kuukaudet kehdossa :) Ja siitä sitten pinnikseen.. Kunhan ensin saadaan esikoinen pinniksestä isojen poikien sänkyyn :D

    Toivotaan,että synnytys käynnistyisi nyt pian itsestään. Tsemppiä tulevaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en uskaltanut meidän kieriskelijää vielä laittaa isojen poikien sänkyyn ja kun hänen sänkynsä on sellainen mistä saa toisen laidan kokonaan irti, niin päädyttiin sitten ostamaan toinen samanlainen pinnis mistä saa myös sitten jatkossa toisen laidan irti. :)

      Sitä toivotaan täälläkin ja kiitos tsempeistä! ❤️

      Mites muuten sä oot siellä jaksellut masun kanssa? :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️