tiistai 24. kesäkuuta 2014

Äidin pieni sylivauva

Lucas ei oo koskaan ollut mikään takiainen. Hän on ihan pienestä asti viihtynyt sitterissä, leikkimatolla ja yksin touhutessaan. Mua on tää jopa joskus harmittanut, että miks mun vauva ei oo yhtään riippuvainen musta?! No mutta, nyt tämäkin päivä koitti. Lucas on yhtäkkiä alkanut kinumaan jatkuvasti syliin.


Jotenkin musta kyllä tuntuu, että hän on hiffannut, et sylistä näkee paljon paremmin ympärilleen kun itse lattiantasossa taapertaessa. Sillä yleensä syliin päästyään alkaa sen päivänen "Anna, anna, anna..." höpötys ja osoittelee pöydällä olevia asioita. Se vaan, että ajoitus tälle sylissä notkumiselle, ei vois enää olla parempi. Juuri ennen Juniorin syntymää kun kohta kädet on varmaan muutenkin täynnä hommia. Mikäs siis sen parempi? :D




Muuten pikkumies on edelleen tosi itsenäinen. Lucas on siitä lähtien kun täytti 1v syönyt todella reippaasti itse. Välillä on tarvinnut vähän avustaa, mutta tämänhetkisellä minä itse-vaihteella ei oo kyllä mitään saumaa edes yrittää avustaa. :D Hän on myös aina nukahtanut yksinään omaan sänkyynsä. Nyt kun muutettiin uuteen kotiin, päätimme Hoon kanssa, että Lucas laitetaan heti alusta asti nukkumaan omaan huoneeseensa. Muuten siinä kävisi niin, että pian meidän makuuhuoneessa olis kaks pinnasänkyä. Mä oon kyllä pikkumiehestä niin ylpeä, sillä jo toisesta yöstä lähtien, omassa huoneessa nukkuminen on mennyt todella hienosti. ❤️

Voikohan pikkumies aavistaa jotain ja on siksi alkanut kinua syliin jatkuvasti?

Hän kun nyt ei vielä ymmärrä mitä hänellä on edessä, että kohta hän on isoveli. ❤️

Miten esikoisenne on reagoinut kakkosen syntyessä? Onko tullut taantumaa ja alettu itsekkin vauvaksi?

Ihanaa loppuviikkoa kaikille. ❤️ Huomenna on jännä päivä edessä, sillä laskettu aika koittaa ja rv 40+0 on vihdoin saavutettu. 

Kauankohan Juniori pitää meitä vielä jännityksessä? :)

❤️annieweliina

2 kommenttia:

  1. Taisin joskus ihan blogin alussa kommentoida et meillä sama tilanne, poju syntynyt 3/13 ja la 6/14 (ei onneksi rakenneta).. Säännöllisesti olen lukenut mutta tosi harvoin kommentoinut.
    Mut ite hoksasin kans joskus loppuraskaudesta et pojasta tuli sylivauva, aina halus äitin syliin.. Nyt kun pikkusisko on syntynyt (11.6) niin on mennyt tosi hyvin! Äidin syliin halutaan mutta ei imettäessä. Jos vauva on sylissä niin voidaan pyytää syliin mut hienosti isoveli ymmärtää et imetyksen aikana ei edes pyydä päästä, sohvalle viereen voi haluta. Ja mustasukkaisuutta ei ole parin eka päivän jälkeen ollut! :) Saa nähdä kun iskä palaa töihin viikon päästä et miten meillä sit menee..
    Teidän poika on itsenäisempi ja isomman oloinen kun meidän poika. Meillä esim. syötetään vielä, ja kävelykin opittiin myöhemmin eikä kokonaisia sanoja tule. Mut eipähän juokse yhtä nopeasti karkuun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kun kommentoit sillon ihan alussa. :) ai teille on prinsessa jo syntynyt, paljon onnea! ❤️ Täällä kärvistellään vielä ja tänään rv 41+5.

      Ihana kuulla, että teillä on siellä lähtenyt noin mahtavasti menemään. Toivottavasti meillä käy samoin. :)

      Lucas on kyllä todella itsenäinen pieni poika, mutta valitettavasti siinäkin on kyllä niitä haittapuolia mm. juuri se karkuun juokseminen. :D nauti vielä kun saat ottaa asteen rennommin, eikä tarvii olla niin pahasti silmät selässä. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️