lauantai 28. kesäkuuta 2014

Prrr, prrr....nööön, nööön....

...kuuluu meillä joka päivä aika moneenkin otteeseen pikkumiehen suusta. Omassa huoneessa leikitään mopolla ja prrrrrr, nöööön, nöööön... Välillä tullaan mopon kanssa äitin jalallekkin reittejä ajelemaan. :D Vaunulenkeillä kun mopoja tai moottoripyöriä menee ohi, ei pikkumies meinaa pysyä pöksyissään.. Sekä Vaarilla, että Papparaisella on moottoripyörät. Heidän tullessa mopedeilla kylään, Lucas päristää innoissaan, mutta kyytiin istumaan ei mielellän mene, varsinkaan jos pyörä on käynnissä.


Iskällä taas on oma motocrosspyörä ja Lucas on muutamaan otteeseen päässyt radan varrelle katselemaan. Sielläkin päristellään innoissaan, mutta kyytiin (paikoillaan tietysti) ei olla vielä uskallettu muuta kuin kaverin pikkumotocrosspyörän selkään. Lisäksi häntä jännittää hirveästi kun isi lähtee ajelemaan, ihan kuin häntä pelottaisi isin puolesta. Reppana. ❤️


Hoo on nyt muutamaan otteeseen vihjaillut, että Lucakselle ostetaan oma mönkijä kun täyttää 2v. Mun korvaan tuo ikä vaan on ihan liian vähän ja ehkä 3-vuotiaalle voisin harkita. Hän on kuulemma itse saanut 2 veenä mönkijän ja sitten hetken päästä ollaankin siirrytty crossimopoihin. Mun pikkuveli taisi olla kolmen vanha kun sai mönkijän ja muistan miten juoksin se mönkijän "sammutusnaru" kädessä hänen perässään kun ajeli sillä ja kyllä se meno välillä aika päätöntä oli ja ruusupuskat koki kovia. :D eihän tää nyt oo vielä meillä ajankohtaista, mutta mietityttää vaan jo etukäteen, sillä kovin kiinnostunut noista pikkumies kyllä olisi, että uskaltaisiko sitä tosiaan jo 2-vuotispakettiin laittaa mönkijän? :)

Mitäs tuumaatte? Uskaltaisitteko te ? :)

❤️annieweliina

2 kommenttia:

  1. Hmm, no meidän poika on ainakin niin innokas, että jos meillä olisi oma piha ,niin voisin ehkä kuvitellakkin laittavani mönkiän pakettiin. Ainahan se sitten voi odottaa jos homma ei sujukkaan. :D

    Meillä tuo isimies on kattellu jotain öööö semmosia minimopoja tuolle pojalle ja meillä kans tosiaan 2-v synttärit tulossa (elokuussa). :)


    Tervetuloa tutustumaan :
    http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no meillä poitsu elokuussa vast 1,5v et täs on onneks aikaa viel harkita! ;) mut tosiaan voihan se tuolla autotallissa sit hetken pölyttyä, mä vaan tiedän ettei niin käy kun sellanen kerran on. Iskä olis varmaan innokkaampana käyttöönotossa ku poitsu. ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️