torstai 12. kesäkuuta 2014

Kotiintulovaatteet vauvalle

Sairaalakassi on vielä pakkaamatta, mutta vauvan kotiintulovaatteet on nyt valittu. Pakkohan se toinenkin pikkumies on niissä miikkarin pöllöhaalareissa kotiin tuoda, joissa isovelikin on sairaalasta kotiin tullut. ❤️ Body vaan on eri, sillä haalareihin kuuluvaa pöllöbodya mulla ei vielä Lucakselle ollut ja se on nyt hankittu Junioria varten.


En vaan millään osannut valita kaikkien niiden vaatteiden väliltä ja näillä haalareilla on niin paljon tunnearvoa, että pakkohan niiden tunnearvoa on vielä lisätä. ;) Muistojen laatikkoon jää nämä aarteet ehdottomasti, haalari Lucakselle ja Body Juniorille. ❤️

Kameran akun sain myös tänään aikaiseksi laitettua lataukseen tulevaa koitosta odottelemaan. Ehkä mun pitäisi vaan se sairaalakassikin pikkuhiljaa pakkaamaan jottei tarvii kiireessä alkaa tavaroita etsimään.

Oltiin tänään tyksissä painoarvioultrassa sen mun ison sf-mitan vuoksi ja huh helpotus, lapsivettähän siellä sitten oli reilusti, joka selittää yläkäyrän yläpuolella paukkuvan sf-mitan. Vauvan painoarvio oli nyt 3780g ja syntyessään rv40 reilu 4000g. Tää sai mut kyllä huokaisemaan helpotuksesta vaikka arvioita nää onkin, eikä aina täysin paikkaansa pitäviä. Lucaksestakin arvioitiin sillon yliaikaiskontrollissa n.4000g syntyväksi ja 4020g olikin hänen syntymäpainonsa. Saas nähdä kuin hyvin lääkäri on tällä kertaa arvioinut. Lääkäri ei siis nähnyt syytä synnytyksen käynnistämiselle, sillä ei kuitenkaan tuon isompia mittoja saanut. Haluaisin kuitenkin kokea myös sen ns. luonnollisen synnytyksen, joten en pistänyt yhtään pahakseni etteivät mua sen tippaletkun päähän taas laittaneet. ;) Tosin eihän sitä silti koskaan tiedä miten tässä vielä käy, peukut pystyssä kuitenkin, että luonnollisesti lähtis käyntiin.

Aurinkoista loppuviikkoa!

❤️annieweliina

2 kommenttia:

  1. Tuo haalari on kyllä todella ihana. :)
    Täällä peukut pystyssä luonnollisen käynnistymisen puolesta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyl on! ❤️ kiitti peukuista, toivottavasti lähtis pian, en malta enää odottaa... ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️