torstai 26. kesäkuuta 2014

Oma koti kullan kallis, Part 1

Mun on pitkään jo pitänyt aloittaa postaukset meidän uudesta talosta, mutta aina se on tyssännyt siihen, että kun haluan postata täysin valmiista huoneista ja meillä kun ei mikään huone ole vielä muuton jälkeen ollut ihan täysin valmis. Lähinnä ehkä kuitenkin siis sisustukseltaan. Vessoista puuttui pitkään wc-paperitelineet ja pyyhekoukut, lastenhuoneista puuttuu verhot ja matto, työ-/vierashuone toimii tällä hetkellä varastona (kunnes autotalli/varasto valmistuu) jne.

Nyt aloitan kuitenkin vihdoin meidän uuden talon esittelyn meille ihan lempparipaikasta, meinaan saunasta ja samalla sitten kylppäristä. :)






Saunassa ihania yksityiskohtia on vastakkain istuttavat lauteet, kiuas joka tulee läpi jalkalauteista, lasiseinä kylppäriin ja kaksi ikkunaa mm. tuomaan valoa kesäiltoina saunoessa. ;) Itseasiassa jos ihan tarkkoja ollaan niin saunakin on vähän vielä kesken, sillä selkänojat on vielä kiinnittämättä.


Kylpyhuone on vähän erikoisemman mallinen ja hyvän kuvan saaminen olikin erityisen hankalaa. Kylppärissä taas ihania yksityiskohtia on kaksi erikoista suihkua, lineaariset lattiakaivot ja mosaiikkilaatta kulmaseinissä. Toivottavasti saitte tästä jotenkin selkoa huonoista kuvista huolimatta.

Jos jollekkin jäi epäselväksi niin me tykätään siis koko perhe saunomisesta ja Lucas nyt istuisi saunan lauteilla päivät pitkät jos vaan saisi. :D Löylyn heittäminen on pikkumiehestä niin kovin mukavaa puuhaa ja me käydäänkin vähintään 3 kertaa viikossa saunassa. Nyt varsinkin kun synnytystä yritetään edistää käynyiin niin mun tekisi mieli joka ilta napsauttaa sauna päälle. :D

Mitäs tykkäätte meidän sauna/kylppäri kompleksista?

Kuinka usein teillä saunotaan?

❤️annieweliina

10 kommenttia:

  1. Ah, tykkään ja paljon! Ollapa oma sauna. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että muutkin tykkää, oon kyllä tyytyväinen lopputulokseen! :)

      Poista
  2. Todella kutsuvan näköinen, tykkään. :)

    Meidän viime saunomisesta on kulunut jo ikuisuus..voiskin joku päivä mennä nauttimaan saunan lämmöistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, kiitos! :)
      Huomenna illalla sauna päälle perjantain kunniaksi.. ;)

      Poista
  3. Ihanaa, näitä on odoteltu :) Mitä materiaalia teidän saunan panelointi on? Näyttää kivalta. Lisää vaan talojuttuja! Ajettiin muuten kerran sattumalta teidän talon ohi. Käydään silloin tällöin ajelemassa eri alueilla ja sattumoisin nähtiin sun miekkonen pihalla hommissa. Joskus ennen teidän muuttoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Mahtaakohan nyt mennä oikein päin, että seinäpaneelit on lämpökäsiteltyä haapaa ja lauteet lämpökäsiteltyä tervaleppää.. :)

      Ai ajoitte? Hauska sattuma et Hoo sattus sit oleen paikanpäällä. :) No miltäs talo näytti ulkoa päin? :D

      Poista
  4. Heeei miksi en ole ennen törmännyt blogiisi ?! :) Meillä on samanikäiset pienet, huomasin kun olit tuolla Facebook ryhmässä tykännyt jostain kommentistani, sielä löysin blogiisi ! Ja onneksi löysin, kivanoloinen blogi ! :) Jään seurailemaan. Meidän pojan meininkejä voit seurailla: http://thebabystepp.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa kun löysit kuitenkin nyt, tervetuloa seurailemaan! :)

      Mä taidankin tulla heti kurkkimaan teitä... ;)

      Poista
  5. Minkä kokoinen teidän sauna on seinämitoiltaan? Täällä vielä uuden talon sauna suunnitteluasteella ja tarkoituksena tehdä vastakkain istuttavat lauteet - olisi kiva jos hiukan hahmottaisi, miten sellainen kyseiseen tilaan mahtuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huomasin kommenttisi vasta, joten siksi vastaus viivästynyt. Meidän sauna on 210*170cm. Tsemppiä teidän rakennusprojektiin! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️