perjantai 4. huhtikuuta 2014

1v2kk

Eilen meidän pienellä ilopillerillä tuli ikää tasan 14 kuukautta. ❤️ Onko siitä tosiaan noin montaa kuukautta aikaa, kun sain sen pienen nyytin ensimmäistä kertaa syliini? Ihan käsittämätöntä! Niin ne kuukaudet vaan vierii ja ihan liian hurjaa vauhtia. Mun pienestä vauvasta on kasvamassa pieni mies, en kestä. ❤️


Pituutta Lucaksella on nyt 76,4cm ja painoa 9540g. Hampaita on nyt yhteensä 10kpl. Edessä ylhäällä 4 ja alhaalla 4, sekä vasemmalla poskihampaita 2kpl, ylhäällä 1 ja alhaalla 1. Uusia opittuja taitoja: Mukilla pitää aina kilistellä äidin tai isin kanssa ja hörpyn jälkeen äänähdetään ähhhh, matkii kysyttäessä muutamien eläinten ääniä ja JUOKSEE (oumaigaad). Höpöttelee paljon omiaan, muttei vielä mitään oikeita sanoja. Äiti kyllä ymmärtää muutamien äänähdysten perusteella mistä kyse. ;) lempijuttuja tällä hetkellä on ehdottomasti kirjojen lukeminen ja keinuminen puistossa.


Äidin reipas pikku-ukko. ❤️ miten tuollainen pieni mies voikaan päivä päivältä enemmän sulattaa äidin sydäntä?! Ja kaikki uudet opitut asiat ja jutut saa hymyilemään, on niin ihanaa nähdä se onnistumisen ilo lapsen kasvoilla. :)

Meillä onkin Lucaksen kanssa nyt äiti-poika laatu-aikaa sillä H lähti Barcelonaan pidennetyksi viikonlopuksi. Huomenna aamusta mennään testaamaan Elixia Junior-tunti, sillä meillä ei poikkeuksellisesti ole vauvauintia. Tarkoitus olisi myös tässä viikonlopun aikana käydä HopLopissa tai Mehukatti areenalla riekkumassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille! ❤️

-annieweliina

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ❤️