maanantai 14. huhtikuuta 2014

Yllätys babyshowerit ystävälle

Oltiin suunniteltu, että yllätetään ystäväni Janni babyshowereilla paukkaamalla heidän oven taakseen. Aamulla kuitenkin selvisi, että Jannin toinen lapsi on sairastunut vesirokkoon. Hirveä paniikki, mitä me nyt tehdään? Pitääkö juhlat siirtää toiselle päivälle? Juhlat oli tarkoitus toteuttaa nyyttäriteemalla, joten kakku, cakepopsit ja cupcaket oli siis jo leivottu valmiiksi. Voiko niitä pakastaa? Öö, ei onnistu sillä kakku on juustokakku ja cupcaket oli jo koristeltu valmiiksi. Eli, whats the next plan? Alettiin miettiä juhlien siirtoa toiseen paikkaan ja onneksi yksi ihana meistä juhlienjärkkääjistä suostui ottamaan meidät kotiinsa. Mentiin kaikki ystävät sitten edellä sinne ja yksi meistä toi Jannin paikalle viimeisenä. Janni oli niin yllättynyt juhlista, että tärisi ensimmäiset viistoista minuuttia. :D ihana, onnistui siis yllätys pienten kommellusten jälkeen täydellisesti.





Aloitettiin juhlat herkullisilla pöydän antimilla jotta sankari sai hetken hengähtää ennen kinkkisiä visoja. Tarjoiluina meillä oli salaattia, patonkia, coctailhedelmiä, macaronseja, cakepopseja, cupcakeja, karkkia ja sipsiä. Nam, mitä herkkuja ja kattauskin oli teeman mukaan ihanan vaaleanpunaista.



Suurin osa meistä vieraista oli tuonut vauvakuvan mukanaan ja herkuttelujen jälkeen Janni pääsikin arvailemaan kuka meistä on missäkin kuvassa. Janni pärjäsi yllättävän hyvin tässä ja ainoastaan viimeiset 3 kuvaa meni arvailuiksi, mun mielestä siis tosi hyvä suoritus. Itse omilla vauvakutsuillani tuskailin kuvien kanssa paljon pidempään.

Seuraavaksi hän sai tehtäväkseen lapun jossa oli tunnettuja lastenlauluja sekä -loruja, joiden välistä puuttui sanoja ja nämä hänen oli tarkoitus täyttää mielestään oikealla tavalla. Muutama kinkkinen siellä oli, mutta hyvin Janni inspiroi näissä ja keksi tilalle ihan oivat sanat. :) Tätä leikkiä ei ookkaan ollut aiemmilla babyshowereilla missä oon ollut ja tää oli musta ihan sairaan hauska. Onko teistä joku kuullut/toteuttanut tälläistä leikkiä babyshowereissa?

Me vieraat täytettiin sitten vielä myös arvauslaput vauvan nimestä, syntymäpäivästä, pituudesta ja painosta. Janni lupasi tarjota skumppalasillisen hänen kanssaan sille, joka osuu lähimmäksi arvauksillaan. :)



Lahjaksi veimme yhteislahjana vaippakakun sekä lahjakortin lastentarvike-liikkeeseen ja lahja näytti olevan varsin mieluinen.

Ihan pörfekt yllätys siis kokonaisuudessaan. Eikö?

Mä muuten väsäsin kaverin kanssa yhteistuumin nuo sokerimassakoristeet tuohon juustokakkuun. Ei tosiaan näytä yhtä hyviltä kuin ammattilaisen tekeleet, mut aika hyvin ne musta onnistui meiltä ensikertalaisina. Vai mitäs ootte mieltä? :)

Millaisia babyshowereita teillä/teidän ystävillä on ollut?

-annieweliina

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisi juuri ja jään ilman muuta lukijaksi.

    Olen itse järjestämässä kesäkuussa ystävälleni babyshowerit ja tuo lastenlaulujuttu oli kyllä niin loistava idea, että taidan sen ottaa yhdeksi leikiksi. :) Täällä jo niin odotan että pääsen kyhäileen vaippakakkua! :)

    Tervetuloa seuraamaan meitä :)
    http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! :)

      Mä kyllä tykkäsin ihan hirveesti tosta lastenlaulujutusta. Jotenkin siinä paineen alla unohtuu ihan perus 'käy muumilaaksoon' sanatkin. :)

      Hei täytyykin käydä tsekkaamassa sun blogi! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️