sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Palmusunnuntain pupujussikka ❤️

Viime vuonna Lucas vietti palmusunnuntaita omilla ristiäisillään pienenä prinssinä ja tänä vuonna pikku-jänösenä. Herättiin aamulla aikaisin ja lähdettiin heti aamupalan jälkeen yhdeksän maissa virpomaan niitä meidän iso- ja isoiso-vanhempia. Lucas niin reippaasti heilutti vitsaa, ojensi vitsan virvottavalle ja sen jälkeen näyttikin koriaan. Meni siis oppi nopeasti perille, vaikkei oltu tätä kyllä etukäteen sen enempää treenattu. Aamulla yhdellä vitsalla hänelle näytin miten virvotaan ja heti ensimmäisen paikan jälkeen hän ymmärsi mitä varten tuo aiemmin tyhjänä ollut korikin oli. ;)


Pikkumuru salaa varasti koristaan jo ensimmäisestä paikasta palkaksi saamansa keksin ja mutusteli sitä autossa matkalla seuraavaan paikkaan.


"Virvon varvon tuoreeks terveeks, vitsa sulle...."


"....palkka mulle.. :)"

Aamupäivä sujuikin siis näissä merkeissä. Vauhdilla ajelimme paikasta toiseen, jotta ehdimme käydä kaikki paikat ennen Lucaksen päiväunia. Henkan sukulaiset asuvat tässä lähiympäristössä, mutta mun toiset isovanhemmat kun asuvat 20km ja toiset 40km päässä meiltä. Menimme kauimpaan siis viimeisenä ja jäimme sinne myös lounaalle. Mamma oli tehnyt bravuuriaan eli maailman parasta kalasoppaa. Se maku on jotain taivaallista. Ehkä mäkin vielä jonakin päivänä osaan tehdä yhtä hyvää, nam! Sieltä lähdettiinkin sitten ajelemaan takas kotio ja Lucas nukahti matkalla autoon ja nostettiin kotona pikku jänöjussi nukkumaan rattaisiin päiväuniaan.


Päivän saalis. Hmm... Lucas ei syö vielä karkkia, eli ketäs nuo suklaamunat syö? :D no, pikkumies saa kuitenkin lelut niiden sisältä. :)



Brutuskin meinas, et jospa mä edes yhden saisin? :D Sai kuitenkin kinkkua suklaamunan sijasta, sillä oli se niin reppanan näköinen, eikä sattuneesta syystä voi myöskään suklaata syödä.


Meidän alkuviikosta kylvetty rairuohokin oli jotenkin tänään kasvanut ihan silmissä. Aamulla kattelin et jotakin sieltä jo törröttää ja äsken huomasin sen olevan jo noinkin pitkä. Hassua kuinka nopeesti se kasvaa..

Illalla mulla oli sitten vielä mun ystävän yllätysbabyshowerit, jotka pienten kommellusten jälkeen onnistui ihan täydellisesti. Näistä kuitenkin omaa postausta huomenna, joten pysykäähän kuulolla... ;)

Hyvää yötä kaikki ihanaiset! ❤️

-annieweliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️