tiistai 1. huhtikuuta 2014

Operaatio välikausitakki pikkumiehelle.

Mä oon ettinyt Lucakselle ns. hienostelutakkia tässä viime päivät oikein tositarkoituksella, mutta tuloksetta. :( selaillut nettikauppoja ja eilen kävin oikeen kaupoillakin, mut mikään ei miellyttänyt. Jos joku näytti ihan kivalta rekissä, niin poitsun päällä se ei enää ollutkaan niin kiva. Tää on niin ärsyttävää, kun jos oot saanut päässäsi jonkun mielikuvan jostakin millaisen haluat ja sitten et löydäkkään juuri sellaista, niin sen jälkeen mikään ei enää miellytä, Plääh. Mulla kun ajatuksena on ollut joko sinipuna-raidallinen takki tai ellei raidallinen niin ainakin sinipunainen tai sitten joku harmaa kangastakki.

Kuva lainattu www.kappahl.fi

Kuva lainattu www.hm.com

Nämä kaks takkia miellytti eniten, mut tuo kappahlin takki jäi mietityttään, että onko vähän tyttömäinen? Ja sit taas tuo henkka maukan takki oli jotenkin ennemmin pihatakin kuin hienostelutakin oloinen, lähinnä materiaalinsa vuoksi. Pöllöhullun äidin mieltä kuitenkin lämmitti selkäpuolen helmassa oleva heijastava pöllö. :) kummasta te diggaatte enemmän?









Shoppailureissulta ei kuitenkaan tyhjin käsin tarvinnut lähteä, sillä bongasinkin yhdestä liikkeestä ale-rekin. Toinen välikausihaalari oli ihan pakko ostaa, sillä oli -50% alessa ja hintaa jäi reilut 17€, olihan se napattava mukaan, jos vaikka toinen sattuu olemaan pesussa?! :D Paitoja ja housut sekä huivi Lucakselle -50% ja -70% alessa, halpaa kuin saippua?! :D Kaikki kauluspaidat kun poitsulle onkin jäänyt pieneksi ja siistejä canvas-housuja ei oo koskaan liikaa.



Haalari oli testissä heti eilen kun kävästiin raksalla ja Lucas näytti tykkäävän haalarista ihan yhtä paljon kuin äitikin. :)





Tein myös "Juniorille" pari ale-löytöä. Ihanan pöllöbodyn ja lakerikengät ristiäisiä varten edelleen -50% alessa. :) Lucaksella oli tuollaiset samanlaiset lakerikengät ristiäisissään, mutta ne oli lainassa mun kaverilta, joten päätin nyt ostaa poitsulle omat, sillä eivät jääneet montaa euroa maksamaan.

Se tärkein ostos mitä olin lähtenyt ostamaan jäi nyt kuitenkin hankkimatta, mutta operaatio jatkuu... Ehkä mä vielä löydän sen oikean ja mieluisan. Tai sitten me vaan ollaan ilman hienostelutakkia ja kuljetaan haalarissa. ;) Totesin vaan tuon takin niin käteväksi viime keväänä/syksynä lyhyillä kauppareissuilla yms. niin ajatuksena oli siksi hankkia se myös nyt.

Vinkatkaahan jos ootte jossain bonganneet kivan sinipunaisen tai harmaan välikausi takin pojalle.. ;)

Aiotteko te hankkia/oletteko hankkineet jo välikausitakit?

-annieweliina

ps. sori tää huono kuvalaatu, pitäis opetella ottamaan kuvia enemmän järkkärillä... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️