perjantai 11. huhtikuuta 2014

Pääsiäistouhuja

Me ollaan täällä kotona laitettu hiukan pääsiäistä näkyville, vaikka sillon tähän vuokrakämppään muuttaessa päätin, että en laita täällä mitään joulu- yms. koristeita esille. Jostain syystä mä kuitenkin olin jättänyt sen joulukoristelaatikon varaston etuosaan ja esillähän niitä joulun tienoilla oli. Samaten nyt bongasin meidän vitriinikaapista pääsiäiskoristeet ja esillehhän nekin jouti. Jotenkin sitä vaan haluaa lapselle laittaa kaikkea, vaikka olinkin päättänyt etten hössöttäisi näistä tässä väliaikaisessa pikku luukussa.


Alkuviikosta siis kylvettiin Lucaksen kanssa rairuoho ja pikkumuru oli taas super-innoissaan touhuamassa. Ensin astian pohjalle mullat, välillä meinasi kädet käydä vähän suussakin, mut äiti koitti olla tarkkana, ettei menis mullan syönniksi, tais sinne jokunen muru silti päästä. :D Siemenpussia oli niin kiva kaivella, et joutusin vähän toppuuttelemaan Lucasta ku otti käden pois, ettei niitä siemeniä ollut enemmän lattialla kun siinä astiassa. ;) Hyvinhän se kuitenkin onnistui kokonaisuudessaan ja ainakin oli hauskaa.





Huomenna pitäskin sitten vauvauinnin jälkeen väsäillä oksat sunnuntaita varten, jos nuo pajunoksat on vaan kuivat siihen mennessä. :D Siitä kuitenkin lisää huomenna. 


Täällä namit odottelee jo sunnuntaisia pikkunoitia. :)

Oletteko te menossa lapsien kanssa virpomaan sunnuntaina?

Me aiotaan Lucaksen kanssa mennä ilahduttamaan mm. Mumma ja Mami. :)

Ihanaa viikonloppua kaikille! ❤️

-annieweliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️