keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kahden kuukauden

Niclas on tänään tasan kaksi kuukautta "vanha" ja jälleen kerran mä saan todeta, miten tää aika menee niin kamalan hurjaa vauhtia.

Hirveästi hän on alkanut höpöttelemään ja jokeltelemaan. Hymyjä satelee päivittäin useaan otteeseen ja ensimmäinen nauru me saatiin todistaa viime viikolla. Hän tutkii käsiään ja potkiskelee jaloillaan. Tavoittelee leikkimatolla ylhäältä roikkuvia leluja, muttei kuitenkaan vielä tartu niihin. Tarkkailee ympäristöään ja kääntyy jo mahalta selälleen. Jaksaa kannatella päätään hyvin ja on muutenkin todella jäntevä vauva.

Suurimmaksi osaksi, meillä edelleen nukutaan ja syödään. Aamulla vetästään pitkät 4h päikkärit ja sen jälkeen torkutaan vähän väliä. Yöunille mennään siinä 21-22 maissa ja tissille herätään yöllä 1-2 kertaa. Maitoa multa tulee niin hyvin, että vaikka Niclas onkin iso vauva, kertaakaan mun ei oo tarvinnut antaa lisämaitoa hänelle. Lisäksi oon joka päivä pumpannut n.100ml pakkaseen varalle maitoa. Samalla yritän pitää myös maidontuotantoa hyvin yllä. Yöunilta me heräillään siinä 7-8 paikkeilla.

Lucas on alkanut olemaan huolehtiva isoveli Niclakselle ja pikkuveli saakin päivän mittaan haleja ja suukkoja useaan otteeseen. Satunnaisesti kuitenkin isoveli saattaa käsitellä pikkuveljeään kovakouraisesti, mutta tää on vähentynyt ihan todella huomattavasti.

Päivät meillä on yhtä touhua aina täynnä. Yhden vilkkaan taaperon ja kaksikuisen kanssa ei todellakaan ehdi tulla tylsää. Aamuisin ennen lounasta käydään yleensä leikkipuistossa ja iltapäivä touhutaan kotona sisällä tai ulkona. Mä oon kyllä aika onnekas mutsi, sillä pojat nukkuu melkeinpä päivittäin päikkärit samaan aikaan, ihan luksusta!!! :)

Nyt molemmat pojat on jossain pienoisessa syysflunssassa ja pienempi valvottikin viime yönä räkäistyytensä vuoksi aika paljon, joten tää äiskä painuu nyt pehkuihin. Peukut ja varpaat pystyyn et me taltutetaan tää tylsä flunssa pian.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille! ❤️

❤️annieweliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️