keskiviikko 3. syyskuuta 2014

pöllödesingia pöllöhullulle pojalle - sisältää alekoodin

 Yhteistyössä KidSpot ja Oy Maxplay Ab.

Saatiin KidSpotin kautta mahdollisuus päästä testaamaan Kg Desingin pöytätabletteja. Valikoima oli ihana ja me valittiin testiin musta Mr Uggly tabletti, sillä pöllö kuuluu Lucaksen lemppareihin. Mä itse ihastuin ensin ihan hirveästi pilvitabletteihin, joista on tullut nyt myös uutuusvärit harmaa ja aqua. Mutta koska meillä tykätään niin paljon pöllöistä, mä päädyin tähän suloiseen Mr Uggly tablettiin. Jospa ruokailuhetket tämän myötä olisi myös lapselle mieluisempia. Tuo meidän taapero kun ei millään malttaisi keskeyttää leikkejään edes syömisen ajaksi. Itse kun tykkään sisustamisesta, niin nämä tabletit sopii myös yksinkertaisuutensa ja värimaailmansa vuoksi sinne ruokapöytään mainiosti.




Meillä oli aiemmin käytössä Stokken Table Top ja Lucaksen mennessä illalla nukkumaan, mä nappasin sen pois pöydältä ja asettelin uuden upean pöllötabletin paikoilleen. Aamulla kun L heräsi ja säntäsi ruokapöytään aamupalalle, oli pojan naama kuin naantalin aurinko ja koko aamupalahetki meillä kaikui pöydässä "Huhuu, huhuu..". :D



 

Aamumurot meni aika haipakkaan masuun kun välissä ihailtiin desingtabletissa möllöttäviä pöllöjä ja taas vähän huhuiltiin.



 Jos mä vertaan nyt tätä KgDesingin tablettia siihen meidän entiseen Stokken Table Topiin, niin tää on ihan sairaan paljon helpompi putsata. Niin kuin kuvista näkyy, niin jos äiti kääntää hetkeksikin selkänsä ja nälkä on jo tyydytetty, niin pöydässä alkaa ruuan kanssa pelleily. Tällä kertaa murot pisin pöytää tai itseasiassa pisin tablettia. Table Top on kiinni neljällä imukupilla pöydässä ja sen irroittaminen on todella hankalaa. Meillä meni myös aika usein maitoa yms. tabletin alle ja koska pelkkä irroittaminen pöydästä on jo hankalaa, niin voitte kuvitella miten hankala sitä on joka ruokailun jälkeen irroitella ja putsailla. Tämä uusi pöllötablettimme pysyy silikonipintansa vuoksi mainiosti paikoillaan pöydällä ja sen pois ottaminen ja putsaaminen onnistuu hetkessä. Tykkään!!!


Hiukan kun hulautti tablettia veden alla ja näytti rättiä ja puhdistusainetta niin taas on tabletti kuin uusi. Tabletin saa myös pestä tiskikoneessa, kätevää, eikö?

Nyt teillä ihanat lukijat on mahdollisuus hankkia edullisesti itsellenne tälläinen upea KgDesingin Desingpöytätabletti kattavasta valikoimasta, sillä MaxPlay tarjoaa teille ihanat lukijat -10% alennuksen kaikista KG Desing tuotteista koodilla SUU 5.-7.9.2014.

<3 annieweliina

1 kommentti:

  1. Tällaista mä oisin kaivannut kun nappula oli pieni ja tarvittiin tablettia lautasen alle. Meillä oli sillon käytössä joku ihan sysiruma ja epäkäytännöllinen :D

    Mutta hei, eksyin tänne itseasiassa siksi, että aattelin huikata sulle jotta niitä sammutuspeitteen piilopaikkoja on nyt pieni erä ennakkomyynnissä jos kiinnostuit. Käy katsomassa tuo perjantainen postaus (5.9). :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ❤️