tiistai 30. syyskuuta 2014

Pienen miehen kastelahjat

Ajattelin vähän vilauttaa teillekkin, mitä meidän Niclas sai ristiäislahjaksi.
Näin ihan alkuun suuret kiitokset kaikille vieraille, Niclas kiittää ja kumartaa näistä upeista lahjoista.

 Osa kyselikin etukäteen, että mitä Niclas tarvitsisi/haluaisi, mutta miten sitä voikin mennä tälläisen kysymyksen tullessa aina niin lukkoon? Muutamalle mä osasin antaa pienen vinkin, mutta ei sitä vaan jokaiselle osaa vastata. Aivan ihania lahjoja oli kyllä kaikki, vaikken mä vastata osannutkaan, joten parempi näin.

Mä tuskailen aina lahjojen kanssa, joten toivottavasti näistä on jollekkin myös apua ristiäislahjan suunnittelussa.


  

Kummeilta ihana tinainen karuselli soitto-rasia johon saa laitettua myös kuvan.

 

Pentikin nalle huppupyyhe ja pupu pehmolelu

 

Stokken Tripp Trapp syöttötuolin mun vanhemmat osti ristiäislahjaksi valmiiksi jo ennen Niclaksen syntymää. Tää on ollut käytössä syntymästä asti jo New Born setin kanssa.

 

Ihana vanhoja lastenlauluja sisältävä kirja, joka sisälsi myös cd:n.

 

Lahjakortti PoP:in myymälään.

 

Jalkapalloilija-palkinto (koska IsiHoo ja itseasiassa äitikin on pelanneet jalkapalloa) toisilta kummeilta, johon oli kaiverrettu Niclaksen nimi, mitat ja syntymäajat. Ihan sairaan hauska idea.

 

Kaksi ihanaa säästöpossua.

 

Ihana Tommy Hilfigerin body ja marimekon tutti tuttinauhalla.

 

Arabian viidakkomuumiastiasto ja muumilusikka.

 

Nuuskamuikkunen-muki.

 

Kastesormus.

 

Puoli tusinaa hopealusikoita ja kummilusikka.


 

Herra Hakkarainen body.

Lisäksi Niclas sai myös omenapuun, joka on istutettu meidän takapihalle. Kuvista puuttuu myös ne kirjekuorilahjat, jotka on talletettu pikkumiehen tilille niitä suurempia tulevaisuuden hankintoja varten.

Eikö ollukkin ihania lahjoja?

 ❤️annieweliina

8 kommenttia:

  1. Ihania lahjoja, näistä minun lempparini näyttäisi olevan tuo ensimmäisen kuvan valokuvankehys :) Ja samalla rupesi kiinnostamaan tuo laulukirja, pitääkin ruveta googlettelemaan löytyiskö sellaista meillekin meillä kun tuosta laulamisesta tykkäillään muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) tykkään itekkin siitä hirmuisesti. Jos et löydä kirjaa, niin voin kysellä lahjanantajalta mistä on ostettu. :)

      Poista
  2. Tosi ihania lahjoja. :)
    Meillä sai aikoinaan iso S kummeiltaan tuollaisen karuselli valkokuvakehys jutun ja itse olen sellaisen aikoinaan ostanut kummipojallemme. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Lucas sai myös samanmoisen kummitädiltään, joten meillä on nyt molemmilla poitsuilla samanlaiset. ❤️ On musta tosi ihana, kun ei oo ihan perus valokuvakehys.

      Poista
  3. Meillä esikoisella on kans tuo traktori-lipas :) Mutta niin, oli tosi paljon kivoja lahjoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sähän sen sanoit, lipas. Mä miettisinkin mikä tossa "säästöpossu" sanassa tökkis. ;) kiitos! :)

      Poista
  4. Ihania lahjoja <3 Meillä neiti sai tuollaisen samanlaisen soittorasian myös kastelahjaksi ja se on kyllä ihana. Edelleen kuunnellaan melkein päivittäin soittorasian pimputusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤️ meillä myös molemmilla pojilla on nyt omansa. Ihanat ovat kyllä. Tietkö mun on pakko myöntää, että mä monesti yritin saada sitä Lucaksen karusellia soimaan kun oletin sen olevan soittorasia. Vääntelin ja kääntelin ilman tulosta ja luovutin. Nyt vasta kun Niclas sai tämän myös lahjaksi niin paketissa oli ohjeet miten laitetaan soimaan, eli kierretään tuosta ylhäällä sijaitsevasta kuusta. Hahah, vähänkö mua huvitti kun en ollut hiffannut. Tosin, ehkä juuri tästä syystä ne ohjeet on lisätty pakettiin näinkin yksinkertaisesta asiasta. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️