Italianpata
400g jauhelihaa
purkki tomaattimurskaa
1 pss herne-maissi-paprikaa
1 sipuli
7 dl vettä
1/2 pss eli n.175g rakettispagettia
2 kpl fondue chef beefiä
ripaus mustapippuria
Kuullota pilkottu sipuli pannulla ja lisää joukkoon jauheliha. Paista kypsäksi ja mausta toisella fondue chefillä. Lisää herne-maissi-paprikat ja vesi, sekä rakettispagetit. Anna kiehua n.10min, kunnes vesi on haihtunut ja lisää joukkoon tomaattimurska, mustapippuri sekä toinen fondue chef. Anna porista pienellä lämmöllä vielä n.5 min. Tarjoile ketsupin kera.
Tämän valmistamiseen mulla meni kokonaisuudessaan noin puolisen tuntia.
Kiitos reseptistä! Nyt toista kertaa käytössä, sopii loistavasti meidän majoituspaikkaamme, josta löytyy tasan yksi kattila ja yksi paistinpannu :D
VastaaPoista