maanantai 29. syyskuuta 2014

IpanaPöperöt osa 1

Tästä se alkaa. Tästä päivästä lähtien, jaan teille joka maanantai yhden reseptin helppoon, taaperolle maistuvaan ruokaan arkea helpoittamaan. Ajatuksena ne nopeasti lautasella olevat vaihtoehdot. Makutuomarina toimii äidin pieni Lucas ja kyseessä ovat siis hänen lemppari-ruokansa. Bon appetit!

Italianpata

400g jauhelihaa
purkki tomaattimurskaa
1 pss herne-maissi-paprikaa
1 sipuli
7 dl vettä
1/2 pss eli n.175g rakettispagettia
2 kpl fondue chef beefiä
ripaus mustapippuria

Kuullota pilkottu sipuli pannulla ja lisää joukkoon jauheliha. Paista kypsäksi ja mausta toisella fondue chefillä. Lisää herne-maissi-paprikat ja vesi, sekä rakettispagetit. Anna kiehua n.10min, kunnes vesi on haihtunut ja lisää joukkoon tomaattimurska, mustapippuri sekä toinen fondue chef. Anna porista pienellä lämmöllä vielä n.5 min. Tarjoile ketsupin kera.

Tämän valmistamiseen mulla meni kokonaisuudessaan noin puolisen tuntia.






Lucas ainakin tykkää, nam!

❤️annieweliina

1 kommentti:

  1. Kiitos reseptistä! Nyt toista kertaa käytössä, sopii loistavasti meidän majoituspaikkaamme, josta löytyy tasan yksi kattila ja yksi paistinpannu :D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ❤️