maanantai 3. marraskuuta 2014

IpanaPöperöt osa 6

Viime viikolla päivittelin sitä, kun nää IpanaPöperöt on ollut niin jauhelihapohjaisia. Tällä viikolla on siis luvassa jotain muuta kuin jauhelihaa. Heidi heitti kommentin viime viikolla ja mainitsi siinä broilerinsuikaleet, joten nyt päätin siis toteuttaa jotain niistä.

Kermainen SweetChiliKana ja Riisi

450g maustamattomia broilersuikaleita
1 sipuli
1 pss wokvihanneksia
4 dl ruokakermaa
1 tl broilermaustetta
1 tl currya
ripaus mustapippuria
pieni loraus sweetchili kastiketta (oman maun mukaan)

Kuullota pannulla sipuli ja lisää joukkoon broilersuikaleet. Mausta kypsät suikaleet broilermausteella ja curryllä ja lisää joukkoon wokvihannekset. Pyörittele kana-vihannes seosta pannulla niin kauan, kunnes vihannekset ovat kypsiä ja lisää joukkoon ruokakerma ja anna porista hetki todella miedolla lämmöllä. Lisää mustapippuri ja sweetchilikastike. Maista ja tarvittaessa lisää mausteita oman maun mukaan.

Keitä lisäksi riisiä n. 3 dl kanaliemikuution kanssa.



 

Tää voi joidenkin makuun olla liian tulinen, joten kannattaa olla varovainen sen chilikastikkeen kanssa ja laittaa ihan oman maun mukaan. Meidän taaperolla nyt on makunystyrät vähän hullunkuriset ja hänelle maistuu kaikki erikoinenkin, mut testatkaahan ihmeessä.

Bon Appetit!



4 kommenttia:

  1. Kiva, kun kirjoitit reseptin, jossa käytit broilersuikaleita :). Pitääpä joskus kokeilla reseptiäsi. Vaikuttaa hyvältä :)
    t. Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sun innoittamana lähdin tätä toteuttamaan. Kiitos vinkistä, olin unohtanu koko broilersuikaleet... :D testaappa ihmeessä!! :)

      Poista
  2. Lucsulle taas tomaattia?? T. Mumma

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ❤️