sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Viikonlopun kuulumiset

Tuli toivetta, että postailisin enemmän meidän päivien kulusta. Jostain syystä mulla on jäänyt kokonaan nää ns. "kuulumispostaukset" ja ajattelinkin heti ottaa itseäni niskasta kiinni. Tää viikko on muutenkin ollut aika hiljaista blogin puolella, kun tuntuu, et jostain syystä aika ei oo riittäny tänne asti ja nyttenkin postaan puhelimella samalla kun makoilen sohvalla ja vilkuilen telkkaria.






Lauantaina me olla möllötettiin Niclaksen kanssa kotona aamupäivä kun isiHoo ja isoveikka lähtivät asioille. Löhöiltiin sohvalla ja vietettiin LazyDaytä. Kun isommat pojat tuli kotiin, alettiin leipoa pikkujoulun kunniaksi pipareita. Lucas oli innoissaan kun tehtiin "Amma"-pipareita. Mamma=Amma ja tässä tapauksessa on siis muumimammakin. Taikinaa tais poitsulla mennä kyl enemmän suuhun kuin uunipellille, mut saatiin me muutamat piipparit valmiiksi ja vielä koristeltuakin.







Koska ei ehditty nyt mihinkään syksyn vauva-uinriryhmiin kovista yrityksistä huolimatta mukaan, niin ollaan viikonloppuisin käyty jompana kumpana aamuna uimassa omatoimisesti. Tällä viikolla se osui sunnuntaille, eli oltiin tänään aamulla pulikoimassa ja saatiin meidän ihana Mummakin mukaan. Lucas taas hyppeli veteen kuin mikäkin pikku-sammakko ja Niclas läiskytti vettä käsillään minkä kerkesi. Pulikointien jälkeen käytiin vielä herkuttelemassa aivan mahtavassa burger-raflassa ja saatiin Vaarikin mukaan seuraksi. Lucas sai niin ison kanakorin, että siitä olis syönyt varmaan neljä lasta, mut tämä poikapa veteli sen melkeen kokonaan ihan yksin. Uinnin jälkeen maistuu kyllä aina ruoka ja uni ihan erilailla. Niclas otti tirsoja meidän syödessä ja Lucas sammui kuin saunalyhty kun autoon päästiin. Meidän ensimmäinen adventti sujui siis mukavasti viettämällä laatu-aikaa poikien toisten isovanhempien kanssa.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️