sunnuntai 2. marraskuuta 2014

PöllöPojan huone

Koskakohan mä oon saanut esiteltyä teille meidän koko kodin, ens kesänä? Pikkuhiljaa koitan näitä meidän huoneita teille esitellä, kun omasta mielestä sisustus alkaa olla suht valmis. Edelleenkään meillä ei oo missään huoneissa verhoja, mut en yhtään tiedä koska saan niin pitkälle aikaseks, joten esittelyt on vaan tehtävä ennen sitä. Nyt olis kuitenkin vuorossa meidän oman pienen PöllöPojan huone.

Niin kuin kalusteista varmaan huomaa, ikea on ollut mun ystävä sisustuksessa. Ja yllättäin, yllättäin paljon pöllöjä... Lucaksen huoneessa oon koittanut toteuttaa värimaailmassa mustaa ja turkoosia. Kalusteet on mustia ja yhden maalatun turkoosin seinän lisäksi turkooseja yksityiskohtia siellä täällä. Poikien huoneissa on vaatehuoneet joissa ei ole mitään ovia, sillä en osannut päättää minkä siihen haluaisin; liukuoven, rulo-oven vai verhon?! Nyt olen alkanut pohtimaan, että jospa en laitakkaan siihen mitään, vaan annan olla ihan avoimena vaatehuoneena, taitaa olla paras näin. Voisin esitellä näitä vaatehuoneita sitten erillisessä postauksessa.








Tilasin tuon sisustustarran pari viikkoa sitten ebaystä ja se saapui alkuviikosta ja eilen sain sen vihdoin paikoilleen. Ebaystä saa kyllä sata kertaa halvemmalla näitä sisustustarroja, niin kuin kaikkea muutakin, mutta, mutta. Tämä kyseinen tarra tuli n.200 osassa ilman mitään kokoamisohjeita. Avasin siis kuvan ebaystä ja aloin kuvan perusteella ratkomaan pähkinää. Voin kertoa, että kyllä meinas jossain kohtaa lentää tarrat nurkkaan. Loppujen lopuksi asettelin sen kyllä vähän eri tavalla, sillä halusin sen kahdelle seinälle. Onneks en kuitenkaan luovuttanut, sillä lopputuloksesta tuli musta ihan pöörfekt. Tää kyseinen tarra maksoi ebayssä reilu 6 euroa ja Suomesta ostettuna hintaa olis kertynyt varmasti yli 20€. Kannattaa siis luoda tili ebayhin ja tehdä ostoksia siellä, säästää monta euroa.

Halusin lastenhuoneisiin ehdottomasti hyllyt, joihin voi laittaa kaikki koriste-esineet, kastelahjat, yms. kivat muistot esille. Tuo ikean kallax-hylly on minusta tosi kätevä leluja ja kirjoja varten, lelukorit saa mukavasti piiloon hyllyyn ja kokonaisuus on myös ainakin omaa silmää miellyttävä. Lucas nukkuu toistaiseksi vielä pinnasängyssä, tai tuo sänkyhän on sellainen josta saa toisen laidan pois kokonaan, mutta ollaan päätetty ottaa se irti vasta sitten kun poitsu älyää ekan kerran yrittää tulla laidan yli. Kova on kiipeilemään, mutta sitä ei ole vielä hoksannut.







Seinällä roikkuu Lucaksen ensimmäiset miikkarivaatteet, joissa molemmat pojut on kotiutuneet sairaalasta. Perässävedettävän söpön lampaan mä ostin Lucaksen odotusaikana hänelle ja tuon ihanan mustan poliisiauton hän sai 1-vuotis syntymäpäivälahjaksi kummitädiltään. Rekisterikilvessä lukee Lucaksen oma nimi, aivan mahtava lahja, mä tykkään yhtä paljon kuin Lucaskin. Sängyn laidalla roikkuvasta miikkarin pöllöpeitosta mä maksoin aikoinaan itseni kipeäksi. Se oli vaan ihan must have tuote, enkä aio luopua siitä ikinä. <3 Huoneeseen pitäis tosiaan vielä hankkia jokin verhokappa taikka rullaverho. Lisäks olen haaveillut turkoosille seinälle mustista sisustuskirjaimista Lucaksen nimeä. Sit voisin alkaa sanoa, että huone on todella valmis!

Pitemmittä löpinöittä, mitäs tykkäätte meidän pienen PöllöPojan huoneesta?


8 kommenttia:

  1. Kuin voi olla noin siistiä lastenhuoneessa? ? Meil ei oo ikinä ollu noi järjestyksessä :) mut hieno huone!!! T.Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nää kuvat onkin otettu illalla kun se kaaos on hävitetty takas lelulaatikoihin. ;) näkisitpä miltä se näyttää päivällä! :D

      Poista
  2. Ihanan sävyinen tuo turkoosi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) maalisävy meni kyllä tässä huoneessa ihan nappiin!

      Poista
  3. Kyllä Lucas on onnellisessa asemassa kun Anni äiti on nähnyt vaivaa ja on hyvä maku.Elikä taas voin sanoa ,että kyllä meidän Anni osaa ja viitsii.<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tekstistä oletan että siellä ruudun toisella puolen on Mamma? Joten kiitos Mamma! ❤️

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️