torstai 30. lokakuuta 2014

ShopAholic MegaOutletissa

Suunnattiin eilen IsiHoon siskon ja poikien kanssa auton nokka kohti Saloa ja Mega Outlet myymälää. Myymälässä on siis kaikenlaista merkkitavaraa halvalla mm. iberon ja cailapin korut -60%, iittalan, fiskarsin ja hackmanin tuotteita puoleen hintaan, vaatteita megahalvalla... kaikkea mahdollista kukkaron nyöreihin sopivilla hinnoilla.


Kun astuttiin liikkeen sisään, mä kerroin Hoon siskolle sekoavani tänne. Taas se tapahtui, aivot jäätys kun hinnat oli halvat ja mun oli saatava taas ihan kaikkea, koska ne oli ihan puolilmasia. Mä sain kuitenkin jotenkin hillittyä itteni, enkä kuitenkaan ostanut mitään turhaa. Tää MegaOutlet on siis Suomen suurin outlet-myymälä, jossa on vaihtuvia merkkituotteita sikahalvalla. Tällä hetkellä outletissa oli mm. Iittalaa, Fiskarsia, Hackmania, Finlaysonia, Iberoa, Cailapia, monen merkkisiä vaatteita ja kenkiä, leluja, meikkejä, hiustuotteita sekä sisustustavaraa.

Meillä oli tarvetta uudelle pikkukattilalle, joten sellainen tarttui matkaan. IsiHoolla on kenkäkaappi talveksi osin päivitetty, työkengät hankittu, mutta sinne tarttui vielä yhdet puman tennarit karvavuorella vapaa-ajan käyttöön. Pukinkonttiin hamstrasin muutamia pikkulahjoja. Shampoo ja hoitoaine oli vähissä ja sopivasti Tigin pakkaukset oli melkein puoleen hintaan. Ja vielä muutama vaate itselle alle 10€/kpl. Kaikki halpaa ku saippua.



Muutama juttu jäi kuitenkin vielä kaihertamaan mieltä ja uskonkin, että se auton nokka on suunnattava ennen joulua vielä uudestaan sinne. Jospa tällä kertaa pääsisi ilman lapsia, niin pystyisi kunnolla keskittymään katselemaan kaikkea ja ostamaan viimeisetkin joululahjat.


Reissu sujui kaikenkaikkiaan onnistuneesti, kassillinen kaikkea tarpeellista älyhalvalla ja lapsetkin olivat suht nätisti, eikä äipälle kasvanut harmaita hiuksia. Lucas viihtyi hyvin outletin keskelle sijoitetussa miesparkissa kun sieltä löytyi crossilehtiä. Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa. ;)

Oletteko te ostaneet jotakin jo pukinkonttiin?

4 kommenttia:

  1. Käytiin kanssa tuolla viikonloppuna ja tigin shampoo ja hoitoaine kotiutui myös meille. Joululahjoja ei kyllä vielä ole tullut ostettua, paitsi yhden kesällä ja nyt tarvis muistaa mihin se on piilotettu. ;)

    VastaaPoista
  2. Ooh. Tuonne täytyy meidänkin suunnata ennen joulua! Mä taidan suosiolla jättää miehen kotiin ja suunnata sinne vaikka äitini kanssa kun ei toi mies kestäis mun sekoomista tuolla. =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannatan molempia, menemistä ja miehen kotiin jättämistä!! ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️