keskiviikko 20. elokuuta 2014

Juoksujalkaa joka paikkaan - Hippokisat

Meidän pikku taaperosta on tullut sellainen juoksija-poika, että oksat pois. Semmonen vauhti päällä koko ajan, et hyvä että äiti ja isi pysyy perässä. Jos lähtee tallustelemaan johonkin kiellettyyn paikkaan/suuntaan ja lähdet itse juoksemaan perässä, niin vauhti sen kun yltyy. Tuttua? Vauhti yltyy välillä niinkin kovaksi, ettei jalat enää pysy perässä ja muksista keikkaa, nurin mennään.





Meidän kunnassa oli eilen hippokisat ja IsiHoo innostui, että L viedään kisaamaan. Ilma oli tosi tuulinen ja sadeherkkä, mutta kisoihin oli päästävä vaikka taivaalta ois tullu vanhoja akkoja. :D Ennen kisojen virallista alkua sitä taisikin kolmeen kertaan tulla vettä kuin saavista kaatamalla lakaten aina hetkeksi. 

Osallistujaikäluokat oli vasta 3 vuodesta ylöspäin ja meidän reipas 1,5v L pääsi 3 vuotiaiden sarjaan mukaan. Lajeina oli 40 metrin juoksu ja pituushyppy. Osallistujia oli yhteensä kaikissa sarjoissa joku puolitoistasataa ja siihen päälle vielä kaikki vanhemmat, eli porukkaa oli kuin "Saipan matsissa". L siinä ihmettelikin sitä ihmispaljoutta varmaan ensimmäisen vartin.

Mä olin jo mielessäni ajatellut, että mahtaakohan poju koko matkaa juosta maaliin asti ja jääkö ihmettelemään lähtöruutuun. Sitten yllättäen se vesisadekkin jatkui taas juuri kun oli Lucaksen lähtö. Kaikesta huolimatta kovaa sieltä tultiin hymy korvissa maaliin - eikä edes viimeisenä. :D ens vuonna saattaa olla, että kilpaillaan jo mitalisijoista, jos juoksuharjoituksia jatketaan tätä rataa. ;) Juniori nukkui tyytyväisenä koko kisan ajan kaukalossaan. Josko hän sitten ensi vuonna pääsisi myös kisailemaan. :)

Mun käsittääkseni näitä hippokisoja on nyt valtakunnallisesti järjestetty ympäri ämpäri?! Oletteko te olleet lasten kanssa hippokisoissa?






Täällä meillä päin, kaikki osallistujat saivat osallistumispalkinnon ja 3 parasta kilpailijaa mitalin. Kuulin kuitenkin, että yhdellä lähipaikkakunnalla oli kaikki osallistujat saaneet myös mitalin. Ja lisäksi kahvit ja pullat olivat olleet ilmaisia, kun taas meillä kahvi ja pulla kustansi buffetissa 2,50€. Jännää miten eri käytäntö paikallisosuuspankeilla voi olla näissä. 

Osallistumispalkinnoksi L sai pillimehun ja Hippo kynäsetin, jossa oli lyijykyniä, viivotin, teroitin ja pyyhekumi. Pikkumies oli niin onnessaan palkinnostaan, että hymy korvissa juoksi sitä äidille näyttämään, kun IsiHoon kanssa oli sen hakenut. Niin pienestä sitä lapsi tulee onnelliseksi. ❤️ Ei siihen mitalleja kaivata. :)

❤️annieweliina

2 kommenttia:

  1. Mie olin kummipojan mukana hippokisoissa Kotkassa. Sielä sai kaikki osalistujat mitalin (sellainen pronssin värinen) ja 3 parasta vielä palkittiin erikseen ilmeisesti kulta-hopea-pronssimitaleilla. Kaikki osallistujat saivat myös laput joilla sai lunastaa mehun/kahvin/teen ja munkin ilmaiseksi. Muille sielä oli myynnissä mehua ja munkkeja. Jokohan sitä ensi vuona oman tytön (nyt 1v8kk) ilmottais hippoileen.:) Mukava tapahtuma kyllä oli vaikka sää oli aika kolea ja tuulinen.
    -Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hassua miten erilaiset käytännöt voi olla paikkakunnittain. :/ ilmoita ihmeessä ens vuonna, kun tuo meidän 1v6kk oli jo nyt niin intsinä menossa mukana... :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️