sunnuntai 17. elokuuta 2014

Linkitä Blogisi

"Siivoilin" hiukan mun lukulistaa ja nyt kaipailisinkin vähän uutta luettavaa. Niin kuin moni varmaan jo huomannutkin niin hirveän moni bloggaaja lopettanut bloggaamisen tai postaa nykyään harvoin. Eniten mua kiinnostaa perhe- ja sisustusblogit, joissa postaustahti tiheä ja plussaa on jos perheeseesi kuuluu ainakin yksi samanikäinen lapsi kuin mulla. Kiva lukea samankaltaisessa tilanteessa olevien löpinöitä. :) Linkitä mulle siis blogisi 31.8.2014 mennessä mielellään esittelytekstin kera kommenttiboksiin.



Kiitos jo etukäteen! ❤️

❤️annieweliina

22 kommenttia:

  1. Meitä saa tulla kurkkimaan Hipsulaan. Kotona pyörii oma 1/13 syntynyt Pieni Kirppu ja lisäksi 4hoitolasta.. painottuu paljon "arkeen" ja lasten kanssa olemiseen :)

    VastaaPoista
  2. Mukana pyörii 7/13 syntyny tyttö. Odotellaan toista. Sisustusta. Arkea. Elämää.

    http://raskauteni.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon tainnutkin jo satunnaisesti käydä teidän menoa seurailemassa. En vaan oon ilmottautunu viel lukijaksi.. :)

      Poista
  3. 7/13 syntyneen tyttösen muotiblogi missä on myös paljon kissoja, koiria ja matkustelua :)

    http://snappyinnappy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. 10/12 syntyneen pojan äiti. Elämää, heräävää sisustusintoa, terveyttä, ruokaa... Kirjoittelua ilman rajauksia. Tervetuloa kurkkimaan. :)

    linnamaista.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Kaaosta ja Kukkamekkoja
    http://kaaosmekkoja.blogspot.fi

    Meillä löytyy hieman teidän poikaa vanhempi tyttö, syntynyt 10/12. Kirjoittelen perheestä, äitiydestä, hulluudestani lasten vaatteisiin ja kosmetiikkaan. Mukaan on mahtunut juttuja myös omista vaatteista ja muutama ruokapostauskin. Tervetuloa kurkkaamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hulluudesta lastenvaatteisiin. Pakko tulla kurkkimaan. :D t.lastenvaatefriikki ;)

      Poista
  6. Kaikkea pientä.
    riiksus.blogspot.fi

    21-vuotias yhden 12/13 syntyneen tyttölapsen äiti. Kirjoittelen meidän arjesta ja vähän muutakin hömppää sisältyy blogiini. Mukana myös mielipidekirjoituksia :)

    Tervetuloa katsastamaan blogini :)

    VastaaPoista
  7. Kiva blogi! Löysin tänne, kun etsiskelin luettavaksi synnytyskertomuksia :) Täällä haudotaan (vkko 33) pikkusisarusta esikoispojalle aikalailla samalla ikäerolla, kuin teidän pojat ovat ja jään mielenkiinnolla seurailemaan teidän eloa!

    http://pienivahvaote.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! :) ja käyn ehdottomasti vastavierailulla kun mennään niin samoissa.. :)

      Poista
  8. Kahden tytön (3/!1 ja 6/12) äiti odottaa kolmatta lastaan ja kirjoittaa lapsiperhearjen ohella blogia ennen kaikkea oikeasta elämästä. Maustetta päivien sisältöön tuovat leipominen, ajoittainen sisustelu, shoppailu ja mielipiteetkin. Ensi vuonna tiedossa on myös häät, joten suunnittelua niidenkin tiimoilta aina välillä.

    Keltaisen talon tarina http://pikkukangas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teidän menoa mä oon usein käynytkin kurkkimassa, mutten oo vielä ilmottautunu lukijaksi. Pitääkin käydä klikkaamassa.. :)

      Poista
  9. Nuoren mutsin hengähdystauko. Omia juttuja nettipäiväkirjamaisesti elämästä ja sen iloista ja suruista, menneistä ajoista ja hetkestä tässä ja nyt, kaikenmaailman outouksista ja ihanuuksista, tekemisen ilosta, elämään humaltumisesta. Musiikkia, sairaan kauniita kuvia, askartelua, ajatuksia...

    http://xheartxhenriikka.blogspot.com/

    Vähän erilaisen äidin erilainen blogi, tyttö syntynyt 11/12, sisustuksestakin postaan joskus :)

    VastaaPoista
  10. Äidin päiväkirjamainen blogi elämästä, johon kuuluu 3 lasta -05, -08 ja -13 syntyneet ja neljättä odotetaan lokakuun alkuun syntyväksi.
    hormonihirvio.blogspot.fi

    Tännekin tulee siis pieni ikäero joten jään mielelläni seuraamaan, miten se teillä sujuu :)

    VastaaPoista
  11. http://einiinhallittukaaos.blogspot.fi/

    24-vuotias kahden pienen lapsen (6/10 ja 9/13) äiti kertoilee omasta arjesta ja elämästä. Elämässä ajankohtaista vasta valmistunut remontti, uuden kodin sisustaminen, ihana kesä pienten lasten kanssa, pitkät ja pätkät reissut..

    VastaaPoista
  12. http://villafurulund.blogspot.fi/

    Villa Furulundissa remontoidaan ja sisustetaan vanhaa puutaloa suurella sydämellä. Ihastellaan merimaisemia ja nautitaan arjesta. Blogia kirjoittaa parikymppinen avovaimo ja pienen pojan (05/14) äiti.

    VastaaPoista
  13. Monna Sunshine

    Blogia kirjoittelee 25-vuotias turkulainen nainen, pienen suloisen spasmus nutans-lapsen äiti, yhden vaimo ja kolmen karvalapsosen emäntä. Opiskelee lähihoitajaksi, harrastaa aktiivisesti koiran kanssa, arvostaa käytöstapoja, rajoja ja rakkautta. Ja rakastaa lastenvaatteita! Tarinoita lapsiperheen arjesta, naiseudesta ja äityiden tuomista mullistuksista sekä kaikesta taivaan ja maan väliltä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ❤️