sunnuntai 24. elokuuta 2014

Ristiäiskortit

Mä olin laiska ja tilasin kortit netissä omasta valokuvasta smartphotolta. Oikeastaan ei mulla olis kyllä ollut aikaakaan alkaa väkertää mitään kortteja, sillä meillä on ollut tässä niin paljon kaikkea puuhaa ja havahduin jotenkin liian myöhään. Ristiäisiin on kuitenkin kaikennäköstä muutakin väkertelyä, että kyllä tässä hommaa riittää. :) No mutta jokatapauksessa, mä suosittelen kyllä näitä omasta kuvasta teetettyjä kortteja smartphotolta. Ovat suht halpoja verrattuna muihin, toimitus on nopeaa ja kivoja valmiita korttivaihtoehtoja on paljon. Kannattaa kokeilla. :)

 



Mä laitoin pari erilaista tekstiä kutsukortteihin. Kummeille lähti omanlainen lorunsa ja muille vieraille omanlaisensa. En viitsi niitä täällä vielä paljastaa, sillä kortit ei oo vielä tavoittanut kaikkia vastaanottajiaan. Mitäs tuumaatte korteista. Miltä näyttää?

Ristiäiset meillä pidetään kirkossa ja kastetilaisuuden jälkeen siirrytään seurakuntatalolle kahvittelemaan. Osa on ihmetellyt miksi me ei pidetä ristiäisiä meidän vastavalmistuneessa talossa?! Meidän suvussa on ollut aina tapana kastaa lapsi kirkossa ja mä haluan jatkaa ja kunnioittaa tätä meidän suvun perinnettä. Jotenkin sitten kun kerran kirkossa kastetaan, niin näin helpompana siirtyä siitä suoraan viereiselle seurakuntatalolle, jossa on kaikki kipot ja kupit ja tilaa paljon järjestää.  

Miten teillä on tapana järjestää ristiäiset?

Nyt mä alan väkertämään tehtävälistaa ristiäisistä, jotta tää lahopää ei unohda mitään. ;)

❤️annieweliina

Ps. Apua! IsiHoo menee huomenna 7 viikon lomailun jälkeen töihin ja mulla alkaa arki yksinään kahden pienen lapsen kanssa. Voin sanoa, että jännittää!!! :D


10 kommenttia:

  1. Tässä meidän ristiäissuunnitelmia. Ja kotona pidetään, pyydetään samaa pappia, joka on ollut kahdella ensimmäiselläkin. :) (Kaiken lisäksi kuvittelen, että kotona järjestämällä tulee edullisemmaksi.) Tuo korttipohjakin vois olla kätevä - ainakin jos näyttää siltä että ei onnistu alkuperäinen suunnitelma. Tai sitten mennään kuten kahdella aiemmalla kerralla - ei mitään erillisiä kutsuja vaan kerrotaan vain milloin ja missä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja siis meillä myös molempien perheissä ollut tapana viettää ristiäisiä kotona. Tosin puoliso ei nykyisin kuulu kirkkoon, mutta tarkoitus tästäkin kirjoitela omassa blogissa pidemmästi. Siis ylipäätään elämänkatsomuksesta ja ristiäisistä/nimiäisistä. :) Ja kuopuksen kastejuhla oli 1kk iässä, samaa toivotaan tämän kolmannenkin kohdalla. Esikoinenhan hätäkastettiin syntyessään ja kasteenvahvistusjuhlaa vietettiin 1kk sairaalasta kotiutumisen jälkeen eli 5kk:n iässä.

      Poista
    2. Ihanan näköisiä suunnitelmia ja peukku siitä, että jaksat väsätä kaikki itse, jopa lasten vaatteet. :)

      Unohdin mainita vielä sen, että meillä on iso suku ja ristiäisvieraita tulee reilu viisikymmentä, joten ahtaaksikin laittais kotona järjestää. :D esikoinen sai nimensä kahden kuukauden iässä ja niin saa nyt myös kuopuskin! :)

      Poista
    3. Pitipä oikein alkaa laskemaan meidän vieraiden lukumäärää :D
      2+4+3+2+3+4..elikkäs mitä tästä tulee 18 + meijän perhe + pappi, onnek sisaruksilla ei ole perheitä, muuten tulis tunkua. Eli on tosiaan hiukka eri koko luokkaa, vaikka esikoisen juhlat meidän 11 neliön olkkarissa aikoinaan oli tuolla poppoolla hiukan..öh, tiivishenkiset!

      Poista
  2. Minusta nuo kortit ovat kauniit, tuo kuva on todella suloinen <3

    Sekä minun että miehen suvussa on ollut tapana, että lapsi kastetaan kotona. Näin on toimittu tyttöjen kanssa, ja niin tullaan toimimaan uuden vauvankin kanssa. Minä voisin haluta näperrellä itse kutsukortit, mutta eihän sitä tiedä, kuinka paljon jaksamista tai aikaa on - joten varmaan turha vielä tässä vaiheessa suunnitella sitä sen pidemmälle. Oikeastaan kummoisempia ristiäissuunnitelmia meillä ei ole, kummit nyt on tiedossa keitä ajateltiin pyytää ja ajatus siitäkin, minkä ikäiselle vauvalle ristiäiset tullaan pitämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niinpä kävi mulla, että itse olisin halunnut värkätä, mutta aika ja jaksaminen laittoikin vastaan. :/ no mutta hyvä se on näinkin. :)

      Minkä ikäiselle teillä pidetään ristiäiset, jos saa udella? :)

      Poista
  3. Ihanat kutsut. Nuo pienet jalat ♥
    Meillä oli tämmöiset kutsut http://aitijamelukylanlapset.blogspot.fi/2013/03/ristiaiskutsu.html#comment-form

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. ❤️ ihanat nuo teidänkin ja aikast samalla ajatuksella. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️