tiistai 5. elokuuta 2014

Risteily pienten lasten kera

Me ollaan tykätty lasten kanssa laivalla risteillessä iltalähdöistä. Vaikka nukkumaan pitääkin mennä melkeen heti laivaan saavuttua, on meillä koko seuraava päivä aikaa touhuta kaikkea.

Meillä ylipäätään lähteminen on aina sen verran säätöä ees taas, että pari kertaa aamulähdöillä risteilleenä voin sanoa, että ei oo kyllä meidän juttu. Hirveä säätö lähtöaamuna kotona ja samanmoinen seuraavana aamuna laivasta poistuessa. Mä mielelläni menen sinne rauhassa illalla suoraan nukkumaan ja lähden rauhassa seuraavana iltana. :D

Huomenna illalla me lähdetäänkin sitten vetten päälle kelluskelemaan Viking Gracelle. Lucas pääsee leikkipaikkoihin remuamaan ja äiti odottaa jo vesi kielellä seisovan pöydän herkkuja, nam! katkarapuja, mätiä ynnämuuta mitä ei oo pitkään aikaan saanut syödä, oi, oi, oi... ;)


Lastenvaate houkutuksiakin siellä on ja saas nähdä mitä Lyndmuria yms. mukaan tällä kertaa tarttuu.. :D Taitaa olla pare mennä yksin tax freehin ja laittaa visusti kassit piiloon. ;) ei vaan, en mä yleensä hirveästi noottia saa lastenvaateostoksista, ellen sitten oo ostanut sitä viidettätoista pipoa, ihan vaan siks koska sekin oli niiiiiin hieno. ;D Mutta minkäs sille mahtaa kun on tällänen lastenvaatefriikki?



Pakko esitellä teille nää uudet ihanuudet. Mun yks hyvä ystävä Jasmina perheineen kävi eilen katsomassa "Junioria" ekaa kertaa ja toivat Junnulle lahjaksi Lundmyrin aivan ihanan tähtitopin ja älskling-rätin. Jos Jasu näet tämän niin kiitos vielä. ;) ❤️
Mä rakastuin heti tohon rättiin, musta se oli ihana vähän erilainen kun normaalit harsorätit. Tää tulee kyllä varmasti olemaan kovassa käytössä. :)

Varattiin risteilyn aamupala ja ruokailu seisovasta pöydästä nyt jo etukäteen. Lasten kanssa niin helppoa, kun vaihtoehtoja montakymmentä mitä syö. Varsinkin kun tuo meidän esikoinen on sellainen nirppis mikä on, niin onpahan sitten varaa valita mitä syö. Mä ajattelinkin tässä lähiaikoina tehdä vähän tarkempaa postausta näistä meidän taaperon ruokailutottumuksista.

Mennään siis nauttimaan hyvästä ruuasta ja viettämään aikaa perheen kesken vähän eri maisemiin. Gracella on lapsille ihan hirveästi kaikkea ohjelmaa joten Lucaskin on varmasti hiukan innoissaan ja aika loppu päivän jälkeen. Vähän erilaista ohjelmaa taas tähän normaaliarkeen. Teen postauksen sitten meidän reissun jälkeen miten meillä meni. :D

Miten teillä risteillään lasten kanssa?

❤️annieweliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️