lauantai 8. maaliskuuta 2014

Äitiyspakkaus 2014 ❤️

Kela-Kerttu kertoi eilen fb-sivuillaan, että uutta vuoden 2014 äitiyspakkausta on alettu jakamaan. Laitoinpa siis minäkin tänään hakemukset vetämään ja jään odottelemaan ihanaa värikästä pakettia. :)

( kuva: www.kela.fi )

Mieheni oli sitä mieltä, ettei me "Juniorista" pakkausta otettaisi vaan ottaisimme äitiysavustuksen rahana. Jos pakkaus olisi ollut vuoden 2013 eli sama kuin Lucaksesta, olisinkin harkinnut äitiysavustusta rahana. Pakkaus kun julkaistiin, niin ihastuin siihen heti niin kovasti, että päätin pihdata hakemuksia ja jäädä odottelemaan tämän saamista. :)
Lucaksella on kuitenkin mm. äitiyspakkauksesta tulleet peitto, lakanat ja huppupyyhe käytössä vielä "Juniorin" syntyessäkin ja haluan säästää pojille muistona omat makuupussinsa. :) olisihan peiton, makuupussin, lakanoiden ja huppupyyhkeen ostoonkin mennyt jonkin verran rahaa ja kuinka paljon saan vielä niiden päälle ottaessani pakkauksen. :)

Erityisesti näihin ihastuin valtavasti:








Aika poikamaisia nämä pakkaukset minusta ovat kyllä vuosi toisensa jälkeen. Mutta eipä se minua haitanne. :)

Mitä mieltä te olette vuoden 2014 pakkauksesta? Entä oletteko ottaneet toisesta lapsesta äitiysavustuksen rahana vai pakkauksena? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️