keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ihanaakin ihanammat miikkarit ❤️

Tossa joku aika sitten lupailin teille postausta mun miikkari-hurahduksestani, joten tässä se nyt tulee... ;)


Kaikki sai alkunsa jo Lucaksen raskausaikana, kun mä hurahdin pöllöihin. Mun oli saatava kaikki vauvoihin liittyvät pöllöjutut ja Tätini sattuikin sitten pitämään me&i - kutsut. Tuohon mennessä en ollut kuullut koko miikkareista kuuna päivänä, enkä tiennyt koko merkistä mitään. Mallistossa oli silloin punainen pöllöbody ja ihanat turkoosit pöllöhaalarit. ❤️ Nämä kyseiset turkoosit haalarit lähti silloin koossa 50/56 tilaukseen ( bodya en tilannut, sillä sitä ei ollut enää samassa koossa, enkä ollut varma osaisinko käyttää punaista pojalla ) ja siitä se kaikki sitten lähti. :)

Toinen tätini lisäsi mut facebookissa me&i vaatteiden kirppariryhmään ja aluksi ostelinkin pelkkiä vanhojen mallistojen pöllötuotteita Lucakselle. Jossain vaiheessa kuitenkin hullaannuin muihinkin kuoseihin ja siinä vaiheessa se olikin sitten menoa. :D






Tuossa kuvatessa, kun en saanut edes samaan kuvaan kännykällä mahtumaan näitä, tajusin itekkin että, hupskeikkaa näitä on matkanvarrella kertynyt ja paljon. Kuvissa ei edes näy kaikki, sillä joitain sattui olemaan pyykissä. Mieleeni juolahti myös, että paljonko mulla näissä on oikeen rahaa kiinni?! Tämä kun tunnetusti ei ole mikään halpa merkki. :D hups! No mutta myyntiin nämä joutavat siinä vaiheessa kun ovat molemmille pojille jääneet pieniksi ja varmasti menevät kyllä kaupaksi hyvällä hinnalla. :) Nää miikkarit on kyllä siitä kivoja vaatteita, että menevät lapsella pitkään. Lucas käytti 62/68cm kokoista jumpsuitia vielä samaan aikaan 80cm vaatteiden kanssa. Eli vaikka nämä maksavatkin maltaita, niin näiden käyttöikä on selkeästi pidempi kuin perus vaate-ketjujen lastenvaatteeissa. :)


Jossain vaiheessa mä aloin sitten myös kuolaamaan tuota ihanaakin ihanampaa pöllöpeittoa. Se vaan sattuikin silloin olemaan vanhaa mallistoa, joten uutena en sitä mistään saanut ja käytettynäkin näistä pyydettiin 80€. No jonkin aikaa tätä kirppis-sivuilta etsittyäni, löysinkin hieman edullisemman vaihtoehdon joka oli siltikin yli asettamani budjetin. (Henkka, jos luet tätä, niin laita silmät kiinni tässä vaiheessa. ;) ) Tää ihanuus tarttui matkaan siis 65€:lla. Joo tiedän, ihan liikaa mut ihan pakko oli saada, on se vaan niin syötävän suloinen peitto. ❤️ Sitten mä hullaannuinkin näihin peittoihin. Siili- ja pilvipeitot ostin fb-kirpparilta, kun halvalla sai ja olivat niin söpöjä. Yrmis-peitto mun oli saatava siksi, koska on Lucaksen syntymävuoden miikkaripeitto. :D




Nyt lähiaikoina on tää mun villitys hieman laantunut ja tän kauden mallistosta, ei tarttunutkaan enää muuta kuin pöllöbody ja -haaremit. Oon huomannut, että nyt kun Lucas kävelee, niin tulee laitettua ennemmin ihan paita ja collegehousut/farkut hänelle päälle, eikä enää niitä hieman vauvamaisempia haalareita. Kai se on sitten vaan jotain, että näyttää jo niin isolta pojalta kävellessään niin tekee mieli laittaa myös ne isojen poikien näköiset vaatteet. :)

"Juniorilla" tulee varmasti käytettyä taas vauva-aikana paljon näitä ja varsinkin niitä ihania pöllöjä. ❤️ Pikkuinen vaan syntyy kesällä, joten haalarit tulee varmasti käyttöön vasta syksyllä. Saa nähdä myös, tuleeko käytettyä pojilla samanlaisia vaatteita välillä. Musta se on aika söpöä kun veljekset on pukeutuneet samalla tavalla. :) vai mitä te ootte mieltä?


Lucas, äidin pieni pöllöpoika kotiutuu pöllöhaalareissaan sairaalasta 6.2.2013. ❤️


Mitäs te siellä ruudun toisella puolen tykkäätte näistä miikkareista?

Onko in vai out? :)

-annieweliina

10 kommenttia:

  1. Heeei, mikset oo kertonu blogista! :D
    Lisään seurantaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä oo kerinny vielä kertoon! ;) tervetuloa seuraamaan meijän menoa! :)

      Poista
  2. Ootko kurkannut Veljekset Sisu ja Voima -blogia? Sieltä löytyy ruudun takaa yksi miikkareihin hurahtanut äiti ja blogissa näkyy paljon miikkareita veljesten päällä :) http://sisuvoima.blogspot.fi/

    Meiltä löytyy jonkin verran, mutta itse en ole hurahtanut. Kahdet kutsut kyllä olen itse pitänyt ja itse asiassa kevään mallistossa näytti olevan kivan näköisiä naisten vaatteita. En tosin niitä ehtinyt katselemaan kun kutsut oli, poika piti sen verran kiireisenä juuri sinä päivänä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos vinkistä Rouva Y. :) pitääkin käydä tsekkailemassa! :)

      Ainiin ja tilasinhan mä itelleni tästä mallistosta ne magic knickersit.. :) ja magic pantsit jo löytyy entuudestaan, on tykästyny. Ihanan rennot mutta kuitenkin tosi siistit. :)

      Poista
    2. Joo kiitos vaan vinkistä RouvaY ;)

      Voi että, tulee niin kaihoisat muistot mieleen noista ihanista vauvajutuista mitä meilläkin oli, lähes kaikki, sniif <3 ;)

      Ihana poika siellä ja kohta jo isoveli, sitten miikkarihulluus taas kasvaa, ihan varmasti :D

      Poista
    3. Kiitos, hän on kyl <3 niin siinä saattaa käydä et hulluus kasvaa ja sit saakin olla ostamas tuplana kaikkea!!! :D

      Poista
  3. Uusi lukija ilmottautuu =))) Mä en hirveen fanaattinen fani ole lasten merkkivaatteille. mä jo harmittelen kun tavis/hallisvaatteet jää pieneksi =DDD mutta kivanoloinen blogi. Tuu ihmeessä seuraamaan meitä!! Uudet mammat on aina yes juttu =) tutipuu2012.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. Tervetuloa seuraamaan meidän menoa! :)
    Mä ihastun aina vähän liikaakin kaikkiin merkkivaatteisiin ja kaikki on aina ihan must saatava! Materialistiksi en silti itseäni kyllä vielä koe, kai? ;)

    Kävin kurkkaamassa sun blogisi ja lukijaksi jään ehdottomasti! :)

    VastaaPoista
  5. Hei.

    Täällä kanssa yks joka on ihan nyt hurahanut miikkareihin! :D Joskus kauhistelin niitä hintoja, kun yksi kaveri osteli ja näytteli minulle. Ajattelin silloin, että en ikinä! No, tässä sitä nyt ollaan. On tulossa se uusi darlingin pilvijumppis ja nyt hommasin pojalle tuon pöllösetin. Sit on tuo samanlainen sammakko setti, mikä teilläkin. Ihan ykkönen :D On kyllä vielä paljon muutakin ihanaa, tämä vaan menee hullummaksi koko ajan. Mutta ostan vaan ne, jotka tosiaankin miellyttää omaa silmää. Ja saahan näistä sitten myymällä ihan hyvin rahaa takaisinkin! :)
    t. Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä varoitan, tää hulluus vie mukanaan. ;) meille myös tulossa molemmille pojille nuo darlings pilvijumppikset, ne oli ihan pakko saada. ❤️ Ja viime viikolla ostelin niin paljon fb-kirppikseltä taas kaikkea, et oikeen hävettää miehen edessä kun ne alkaa tässä postiluukusta pikkuhiljaa tippumaan. Hups! :D ja tuo on ihan totta, että nää vaatteet säilyttää suht hyvin kyllä arvonsa.. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️