perjantai 7. maaliskuuta 2014

Syömälakkoa = 1 uusi hammas...

Meillä on nyt viikon verran ollut flunssapeikko kylässä ja yhtä kauan on kestänyt myös Lucaksen syömättömyys.. On mietityttänyt mistä johtuu, onko kurkku sitten yskän myötä niin kipeä, ettei ruokakaan maistu. Vai mistä tää johtuu? No tänäänhän se sit selkis ku kurkkasin pikkumiehen suuhun, siellä nökötti kahdeksas hammas. :) nyt on siis yhtäpaljon ylähampeja kuin alahampejakin. ;)

Lucakselle tuli seitsemän hammasta ihan putkeen 5kk-7,5kk iässä ja sen jälkeen on nyt sitten ollut sen 5,5kk väliä. Mietinkin juuri Lucaksen 1v synttäreiden aikaan, että koskakohan niitä alkaa taas puhkeilemaan. Mahtaakohan pikkumiehelle tulla taas monenmonta hammasta yhtä rytkyä? En kyl olis niin happy jos tulis, sillä viime kerralla söi niin huonosti tuon 2,5kk kun ne seitsemän hampia puhkes, että oikeen ärsytti kun on muutenkin niin hoikka poika. :/

Mun pikkusisko täytti tänään 15v ja käytiinkin Lucaksen kanssa yllättämässä hänet ja leivottiin suklaakakku hänelle sillä aikaa ku oli koulussa. :)




Ihan maailman paras suklaakakkuohje ja älyttömän helppo ja nopea tehdä. Kaikki kuivat aineet sekaisin ja kaikki märät aineet sekaisin ja lopuksi kaikki sekaisin. :) ja nammm, niin herkkua... :) koristeltiin sitte sellasella spraykermavaahdolla vielä kakku ja joo onhan se ainakin omaperäinen. ;) alla vielä linkki suklaakakun ohjeeseen..


Ei muuta kun suklaakakkua testaamaan ja herkuttelemaan, mut muistakaahan pestä hampaat... ;)

Miten muuten teidän lapsilla tullut hampaita vuoden ikään mennessä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️