torstai 27. maaliskuuta 2014

Rv 27+1

Apua! Mä unohdin ihan täysin, että raskausviikkokin vaihtui eilen ja nyt käydään siis jo raskausviikkoa 28. Hui! :)

Oon voinut ihan hyvin, muutamia kiusoja lukuunottamatta. Alkuviikon työpäivät mua supisteli epäsäännöllisesti koko päivän. Huolestuin hieman ja soittelin neuvolaankin asiasta, sillä Lucaksesta mua ei supistellut koskaan, ennen kuin tietty vasta synnärillä. ;) Neuvolan tätsky oli sitä mieltä, että jos ens viikolla työpäivinä vielä supistelee, pitäis soitella ja varata aika neuvolalääkäriltä tarkistukseen. Lisäks toi issias jatkaa kipuiluaan korkojen kera. Välillä pelkkä auton ratin taakse istahtaminen tekee aika tuskaa kun takamuksesta vihlasee niin maan julmetusti. Ja niitä alavatsaan kohdistuvia repeileviä kiputuntemuksia tulee edelleen välillä, sillon tietää, että vauhtia on vaan himmattava. Näitä lukuunottamatta oon kuitenkin siis voinut ihan loistavasti. :) Valitettavasti sen vaan huomaa, että selkeästi työpäivät on niitä kivuliaimpia päiviä. Loppuviikko kotona sujuu aina paremmin. Mahtaakohan kroppa siis alkaa jo sanomaan, että kiitos ja hei työpäivät, tää oli taas tässä? Toivotaan nyt kuitenkin, että saan kunnialla suoritettua nää työt äitiysloman alkuun asti. :)

"Juniori" on alkanut entistä enemmän mylläämään masussa. Välillä tuntuu oikeen kuinka pikkuinen tekee voltteja siellä. ❤️ Millainenkohan pieni voimistelija-poika sieltä oikeen on tulossa? :)


Oltiin Lucaksen kanssa taas aamusta elixian baby-jumpassa ja treenin jälkeen kotona räpsäsin masusta vähän uutta kuvaa. Kylhän tuo on taas tainnut hiukan kasvaa, tai ainakin se tuntuu jo ihan super isolta. :D vai mitäs te ootte mieltä?



Mukavaa loppuviikkoa kaikille! :D toivottavasti tää auringonpaiste ja lämpö jatkuu!! :)

-annieweliina




6 kommenttia:

  1. Ihana massu sulla jo! :) Ite en kyllä kaipaa yhtään omaa masua! Ihanaa on kun taas pystyy pukemaan päälle normivaatteita ja kun pystyy taas vapaasti liikkumaan! ;)

    Ja aivan ihanaa tää on kun saa hoitaa tällaista pikkuprinssiä! ♥ Poitsu tänään 10 päivää vanha! ♥

    - marri -

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Niin kyllähän se sisältö siellä se ihanin on, ei tää puuskutus kenkien jalkaan laitosta mitään herkkua ole. ;) No mut onneks kohta on kesä ja saa työntää vaan lipinlapit jalkaan.. :)
      Kyl mäkin tota aikaa jo odotan ku saa ihailla pientä nyyttiä!! <3

      Poista
  2. Niin ihana masu! <3
    Oon vasta nyt alkanu ikävöidä masua.. muuten ei kyllä ikävä raskausaikaa. :)

    VastaaPoista
  3. Pakko kommentoida, Ullan kautta löysin tieni tänne, kun hän hihkaisi meidän olevan lähes samoilla viikoilla :) Itselläni poksuu siis huomenna 27+0. Samalla huomasin muitakin yhtäläisyyksiä; olen itsekin hulluna lastenvaatteisiin ja esikoiseltani löytyy myös tuo rainbow-haalari :)
    Jään varmasti seuraamaan blogiasi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa seuraamaan meidän menoa! :) Ihan mahtavaa saada lisää lukijoita, ettei täällä ihan itselleen kirjoittele... :D
      Ja siis wau, onpa meillä lasketut ajat tosi lähellä toisiaan. :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ❤️