perjantai 14. maaliskuuta 2014

Keväinen vaunulenkki kirppikselle

Eilen treffattiin mun hyvä ystävä Jasmina ja hänen poikansa Leo. Leolla oli viikonloppuna ollut 1v synttärit, joihin ei päästy kun oltiin kipeitä, joten vietiin Lucaksen kanssa lahja tänään samalla. Lahjaksi olimme ostaneet muoviastioita, sillä tiesin entuudestaan, että nämä olivat olleet hankintalistalla. :) Mentiin heille jo aamusta ja tarkoituksemme oli tehdä lounasta, syöttää pojat ja lähteä käppäilemään paikalliselle kirppikselle. :) Lounaaksi teimme kana-fetasalaattia (omnom) ja Lucakselle mulla oli mukana eilistä makaronilaatikkoa. Syötiin ja juotiin kupit kahvia ja lähdettiin ulos reippailemaan aurinkoiseen kevätpäivään.



Oltiin hetki ennen lähtöä vielä leikkipuistossa ja pojat touhusi siinä nurmikolla ees taas. Mun oli pakko napata kuva heistä kun niin söpösti istuskelivat vierekkäin ja tuijottivat toisiaan. Ilma oli ihanan aurinkoinen ja  pojat nukahtivatkin vaunuihin heti, joten äidit sai rauhassa höpötellä niitä näitä. Edellisistä treffeistä oli taas sen verran aikaa, että suut kävikin kun papupadat. Mulla on tosi paha tapa keskeyttää toinen kesken jutun kun mulle välähtää jokin juttu mieleen ja tälläisen pikku tauon jälkeen kun näkee niin juttua riittää ja mä huomaan ja ärsyynnyn itekkin mun "keskeyttämis-ongelmasta". Sori Jasmina! ❤️ ;) Lenkin varrelta bongasimme myös kevään ekat leskenlehdet ja pitihän se ikuistaa kera conssien. ;)


Tunnin puuskuttamisen jälkeen (lähinnä siis mä puuskutin tän mahani kanssa ja Jasmina reippaili) saavuimme kirppikselle ja täytyy sanoa, että meillä oli aika antoisa kirppis-päivä. Tein siis ihan mahti-hyviä löytöjä. Lucakselle löysin marimekon vaaleansini-valkoisen raitapaidan 4€, uv-uikkarin 4€, tutan sini-vihreä raidallisen paidan 2€, "Juniorille" lyndmur of swedenin älskling bodyn 4€, me&i:n sienibodyn 4,5€ ja itelle  sini-valko raidallisen äitiyspaidan 2,5€. Myös Jasmina teki Leolle muutaman hyvän löydön; benettonin harmaan hupparin 2,5€, mustan rusetin 2€, L&B:n sini-valko raidallisen t-paidan 2€ ja leijona pehmolelun (Leo-leijonalle ;) ) 3€. Halpaa kun saippua, eikö? :D Mä en oo tainnu kyllä tuolta kyseiseltä lasten-kirppikseltä lähteä koskaan vielä tyhjin käsin. Musta siellä on tosi laadukasta tavaraa myynnissä hyvään hintaan, joten pakko mainostaa vähän. ;) Tää kyseinen lasten-kirppis on siis nimeltään Seesam ja sijaitsee kaarinassa, kannattaa käydä tsekkaamassa. :)




Kirppis-kierroksen jälkeen poikettiin hakemaan vielä läheiseltä huoltsikalta jätskit ja annettiin poitsuille välipalat. Jätskiuutuksia oli taas sen verran, että valinnanvaikeushan siinä iski, mut päädyttiin lopulta valion laku-sydän pingviini tuuttiin. Ens kerralla täytyy ehdottomasti maistaa miltä se pantteri-jätski maistuu, on sen verran erikoisen kuuloinen jätski-maku. :) Tää olikin sitten tän vuoden eka "ulko-jätski" ja ai että maistuikin hyvälle, tuli ihan kesä-fiilis. Takas tulomatka ei ollutkaan enää yhtään niin helppokulkuinen ja ruusuinen kuin menomatka. Fiksut äipät kun olivat laittaneet lenkkireissulle ne converset jalkaan ja ne nyt ei oikeen ole ehkä ne parhaimmat lenkki-kengät. :D Matkalla oli siis otettava vielä pikku "väli-kuolemat" ja räpsiä hiukan kuvia.






Takas perille kun päästiin Jasminan luo niin mun jalat oli kirjaimellisesti makaronia, en ois pystyny kävelee enää metriäkään...Oltiin kuitenkin taas hetki vielä puistossa, ennen sisälle menoa ja päivällistä. Päivällisen jälkeen pojat sai vielä leikkiä sisällä hetken, ennen kuin lähdettiin kotiin. Oli ihana seurata heitä vierestä, miten he matkivat toisiaan ja tuijottivat sekä naureskelivat toisilleen. Toinen kun alko "päristelemään" suulla niin toinen teki heti perässä, sit jonkin sortin seuraa johtajaa-leikki oli myös menossa välillä -> juostiin peräkanaa ja kikatettiin. :) mä en kyl tajua koska meidän vauvoista on kasvanut noin isot pojat?

Käyttekö te paljon kirppiksillä? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️