lauantai 22. maaliskuuta 2014

MahtiLauantai täynnä touhua ❤️

Niinkuin meidän lauantait yleensäkin, alkoi tämäkin aamu vauva-uinnilla. Koska Lucas on niin hirveä vesipeto, ollaan jatkettu harrastusta edelleen. Lucas olikin taas ihan elementissään ja sukelteli, ui yksin pötkylällä, hyppi istualtaan altaan reunalta veteen ja uiskenteli ees taas. Poitsu olikin sitten niin innoissaan taas, että uinnin jälkeen pukuhuoneessa kiipesi penkin päälle ja oli sieltä istualteen hyppäämässä lattialle samalla lailla kuin altaan reunalta veteenkin. Saa siis olla tarkkana kuin porkkana tuon pikku-ukon kanssa mitä se aina seuraavaksi keksii, kun ei näytä aina järki ihan riittävän kaikkeen mukaan. :)



Väsynyt pikkumies uinnin ja saunan jälkeen ja oli kova jano. :)

Hain tänään myös joku aika sitten Lucakselle Halensilta tilaamani punaiset converset. Näähän siis oli ne, jotka oli alessa vain 24,95€, Jee, nyt on siis Lucaksella lenkkarit kevääksi kumppareiden rinnalla. :) kävin muuten katsomassa Halensin sivuilla piruuttani näitä consseja ja melkeen heti mun tilauksen jälkeen oli muuttunut hinta taas normaaliksi (44,95€). Olikohan niillä käynyt joku viba ja jäänyt aleen vahingossa talvesta yms.? Ihmettelinkin, että jännä kun myyvät näitä alessa näin keväällä, juuri sesonkiaikaan. No, eipä haittaa mua, kävi tuuri kerrankin! :)



Päätettiin sitten iltapäivällä ex-tempore lähteä päivälliselle ravintolaan. Kello oli yhtäkkiä hurahtanut viiteen ja ruuanlaittoonkin olisi kulunut jonkin verran aikaa, joten ajattelimme mennä pitkästä aikaa ulos syömään. Vaatteet siis äkkiä niskaan ja eikun menoksi. Aika paljon oli porukkaa liikenteessä, mutta vapaita pöytiä oli onneksi tarjolla yhdessä meidän suosikkirafloista. :)


Tilasimme juomat ja pohdimme menua. Mä oon tosi huono päättämään mitä tilaisin ja yleensä mulle käykin niin, että arvon ees taas niin kauan kunnes tarjoilija tulee kyselemään jo tilausta ja sitten häthätää valitsen jonkun ja yleensä se menee aina mönkään. Varmaan viimeiset kolme kertaa oon tilannut itelleni ihan surkeen annoksen tästä syystä. En tajuu mikä muhun oikeen menee siinä tilanteessa?! :D tällä kertaa päätin ottaa kuitenkin varman päälle ja tilasin Chilisin oman burgerin. Henkka otti jonkun SuperIson kolmen pihvin hampparin ja Lucas söi lasten menusta pariloidun lohen uuniperunalla. Ja omnom, hyvää oli. Ei pettymystä äidille ja Lucaskin söi melkein koko lautasen tyhjäksi. :) 


Pikku-muru söi reippaasti itse. :) oon nyt yrittänyt mahdollisimman vähän enää syöttää Lucasta ja annankin poitsun päättää itse syökö käsin vai lusikalla. Lucaksen omatoimisuus syömisessä helpottaa kuitenkin niin paljon "Juniorin" synnyttyä. Toisaalta, eipä hän paljoa anna itseään enää auttaakkaan vaan on niin minä itse-tyyppiä, että. :)


Ryhmä rämä ja niin kuin Lucaksen ilme kertoo niin hauskaa oli. ❤️ Tälläiset ex-tempore reissut onkin yleensä parhaimpia ja hauskimpia kun ei olla etukäteen suunniteltu mitään "kaavaa" minkä mukaan mennä, vaan asiat kulkee omalla painollaan.


Koeajettiin sitten uudet conssitkin heti tänään ja hyvin poitsu niillä pisteli menemään. Jopa juoksuaskeleita otti niillä kun ravintolasta lähettiin, eli hyvät taitaa olla jalassa sen lisäksi et hyvältä näyttävätkin. ;)

Mitäs teidän muiden lauantaihin kuului? Teettekö te usein tälläisiä ex-tempore "tempauksia"?

Kuulemisiin! :)

-annieweliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️