lauantai 22. maaliskuuta 2014

Babybox ja viime päivien kuulumisia...

Oletteko kuulleet tälläisestä babyboxista, jota lastentarvike-liikkeet jakaa ilmaiseksi raskaana oleville? Mä tilasin omani jo muutama kuukausi sitten, mutta sain vasta tänään aikaiseksi hakea sen sieltä. Lähin lastentarvike kun ei ole tässä ihan hollilla, niin on vaan jäänyt menemättä. Olin kyllä todella tyytyväinen paketin sisältöön, ajatellen kun siitä ei kuitenkaan mitään tarvinnut kustantaa. :)





Paketissa oli siis Pampersin vaippanäytteitä, Lindexin body ja sukat, Vau-kirjan cd-levy, me&i:n kuolalappu, my-safety avaimenperä ja etuseteleitä me&i:lle, lindexille ja lastentarvikkeeseen. Yllättynein olin jo tilatessani, tuosta pakettiin kuuluvasta me&i:n kuolalapusta, sillä nämä me&i:n tuotteethan tunnetusti eivät ole mitään halpoja. Itse hurahdin jo Lucaksen odotusaikana tuohon kyseiseen ruotsalaiseen vaatemerkkiin ja niitä vaatteita ja peittoja on kertynyt ehkä vähän liikaakin... :D Lupaan tehdä mun miikkari-hurahduksesta tässä lähiaikoina vielä postauksen, olkaahan siis kuulolla. ;)


Eilen oltiin pitkästä aikaa vähän jumppaamassa. Oli muutama viikko välissä, kun ei käyty kun oltiin kipeitä. Mä oon käynyt Lucaksen kanssa 2 kuukautisesta Elixian elixia-baby jumpassa ja vaikka Lucas jo käveleekin, niin ollaan vielä toistaiseksi käyty. Yllättävän hyvin hän vielä jaksaa äidin sylissä jumppailla, mut välillä pitää päästä tutkiskeleen ympärille ja sit jumppaankin yksikseni. Elixia-junior oliskin siis enemmän Lucaksen ikäiselle tarkoitettu, mut kun se on niin huonoina päivinä, ettei olla päästy käymään niin siks ollaan jatkettu tuota babyä. :) Ja koska viime kerrasta on aikaa ja sillon unohdettiin laulaa Lucakselle onnittelu-laulut 1v-synttäreiden johdosta, tehtiin se nyt. Siellä oli siis toinenkin poitsu joka oli täyttänyt vuoden ja ohjaaja oli sitä mieltä, että pitäähän pojille onnittelu-laulut vetästä. :)

Pikkumies tykkäs potkia omaa pientä jumppa-palloaan hirmusti ja äiti sai välillä keskittyä poitsun perässä juoksemiseen jumppaamisen sijasta. Lucas meni myös sitten ja keksi, että liukuovikaappien takana on käsipainot yms. ja sinne piti vähän väliä päästä kurkkimaan. Mut eipä haitannut, hiki siinä tuli eniveis, jumppas tai juoksi poitsun perässä. ;) mä muuten myös päätin paljastaa facet ketkä tän blogin takana häärää, joten tässä meidän yhteinen jumppa-potretti. :D


Kukkuu! ;) Äiti vaan on vähän rähjäisen näköinen ja Lucas vähän totinen kun alko nälkä ja väsy iskeä 45min jumppa-tuokion jälkeen. :) Suosittelen kyllä lämpimästi tuota Elixia-baby tuntia. Hiki tulee ja varmasti raskauskilot karisee. ;) Mä ainakin oon tykännyt ihan hirveesti Elixian tunneista ja mikä parasta; lapsiparkissa ei oo mitään ikärajaa, toisin kun muissa keskuksissa alaikäraja on yleensä n.2-3v. Eli ei muuta kun tutustumaan jos kiinnostuitte, sillä ilmaisen tutustumiskäynnin Elixiassa voi käsittääkseni aina tehdä ja vaikka sinne baby-tunnillekkin. :)

Jeppisjee, mutta raskaana olevat jos ette omaa babyboxianne oo vielä tilanneet niin voitte tilata sen tästä . :) tuotteet ilmeisesti hiukan vaihtelee myymälöittäin.

Kuulemisiin!

-annieweliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ❤️